Thursday, May 10, 2007

hacker! (wei korang ni den hapdet!!!)

pagi tadi aku on ym.. maklum la notebook dah elok. lepas geram 3 hari tak leh online muahahhahaha (huhuhu mati aku boss baca blog ni kang. :D peace bos!!!)

lam list online member tuh aku nampak id kak retna online dengan status "s***s" kat dua2 id dia yg aku add. so aku tegur dia. tanya kenapa. dia jawab. tanya lagi dia jawab. tp aku pelik nape dia ber "i' "u" bagai. pah tuh dia tanya pasal keje aku. lam hati rasa pelik gak ehh takkan kak retna tak ingat aku keje ape. tp aku layan gak.lelama rasa len macam plak kak retna nih. paling aku pelik bila dia mintak address blog aku. bila tang tuh aku konpem bukan kak retna yg chat ngan aku nihSudahnye dia ngaku dia hack id kak retna. aku ni konpiuh mana satu kak retna mana satu si hacker tu. malu pun ade tadi selamba aku dok citer pasal keje pasal ngulor hahaha amik ko.

yang atas ni ngan kak retna..
yang ni dua2 kak retna n si hacker tuh. memula kak retna.. n then dia dc.. pas tu si hacker tuh yg masuk. pening aku.
lastly dia suh say sori kat kak retna. sib baik orang yg guna id kak retna tuh ckp sopan gak. tepulang kat kak retna nak maafkan dia ke tak. aku aku serius maluuuuuuuuuuuuuuuuuu

so kengkawan jejaga la. lepas ni kot ade geng chatters kita yg dah lama kenal tanya soklan cam nak bekenalan pasti bukan dia. jangan pas ni mamat tuh hack id aku plak sudah la..
dunia dunia mcm mcm orang pun ade..

ermm minggu depan dah stat kena stayback. keje dah makin banyak. sume nak cepat.. chayok chayok yatt.. buat keje bebetul.. jgn ngulor..


notes tuk kak retna:
tak pe ekk sy citer kat sini.. :D

2 comments:

Jie said...

owh....agaknya id gmail kakjie kena mcm ni la kot....sebab blog semua sign in guna id gmail..skrg ni semua blog , 5 kesemua dah hilang...gmail invalid!

sedih kan...blog yg kita sayang2...di hacked mcm tu je

skrg ni mula baru...tapi semangat belum pulih..nk wat entry pun tak der mood.

YatT'S said...

cian kak jie.. tuh la kekadang dia org tak de hati perut persenol orang pun nak ceroboh..