Thursday, May 03, 2007

penatnye tp seronok :D

semalam cuti dok lepak umah je..
hari ini dah petang baru la dok pi jenjalan.

hampir 7 thn dok kl baru la kali petama aku jejakkan kaki kat tasek titiwangsa..
smpai gak.. hehehehe
teringat dulu masa kat utm semarak aku ngelat ponteng program usrah yg di buat kat tasek nih hehehhe sorik ekk buat kakak usrah aku kak syikin.. :D ape agak cerita dia.

tadi petang abg fizi ngan kawan dia ** tak ingat nama la** dok jogging..
aku ngan ct memang nak naik EYE tuh.. ape ke nama dia EYE on Malaysia ... betul ke?
kak yu ngan dekchik kununnye nak bejalan..
sebelum tuh masa on the way.. aku berebut jalan ngan satu satria nih..
dua dua tak mau bagi laluan..
sudahnye aku ngalah gak..
hehehehhe jangan buat lagi yatt!!!

back to citer kat tasek.
smpai sana parking hujung jalan kuantan brapa tah.. agak jauh jugak la nak bejalan ke EYE tuh..
so kira exercise gak la..

jmpa abg fizi ngan kengkawan dia kat sana..
aku dah semangat nak naik EYE tuh..
dekcik yg memula tadi tak mau pun jadik nak naik buat kali ke 2..
kak yu ngan wan pun naik gak huhu buat kali ke2 gak..
aku ngan ct je fes time..
sonok dok sakat si ct hahaha
ade sekali aku gerak cuak gila dia hehehehe

<--- ct cuak :D
masa kami naik tuh dah kat kul 7 mlm so sempat gak nengok matahari tebenam..
cantek.. lagi lagi bulan plak terang n bulat betul..
dok kat atas tuh tak trill pun cuma dpt nengok view sekitar kl..
---> aku ngan dekcit a.k.a cicakwoman

sib baik langit senja tuh cantek ...
tp tak amik gambo pun ..


lepas tuh rushing balik umah kak yu..
plannye nak pi main boling.
ingat nak singgah umah kawan aku yg bejiran ngan kak yu tuh..
pi umah dia tak de orang plak.

6 orang yg membolingkan diri mlm tadi.. aku, ct, dekcit, kak yu, abg fizi & wan

main bowling 3 game.. penat beb..
game 1 aku score 92.. (tak dpt nak lawan a.fizi)
game 2 score 101 (masih lagi tak dp lawan a.fizi)
game 3 teruk gile 67 je... ( aku 2nd corot beb.. sudah penat n kepanasan)
---> ct in action
keputusannye.. a.fizi juara huhuuh no 2 si wan kot.. sebab dianye score mentain 80+ je..
kak yu sama ngan aku game 3 makin teruk heheh.. ct plak dpt kalahkan aku masa game 3..
dekcit sorang je pretasi meningkat dari game 1 ke 3.. ape ape pun seronok..

lepas ni 12 hb ade tournament kat office plak.. thn lepas dpt johan kumpulan.. thn nih tak tau la.. kot dpt geng teror lagi ade can kot.. aku ni bukan reti main pun hehehehehhe
k la tu je aku nak citer.. adios selamat malam heheh

pssttt ct.. ko dah hapdet lom.. mai la kita ber"diet" ekk start esok.. huhuhu sadis sadis..
setengah hari je abih banyak gila huhuhuhuh :( :(

2 comments:

Anonymous said...

diet2 yok..badan aku denyut2...sejuk2 mcm ais.....takleh tahan... kepala sakit...kalau kko ada mesti aku nangih dah...uuuuuuuuuuu

angah said...

huhuh diet...hheehe aku baru pas mkan nasik arr weii.. selamba order kat nihmat.. kul 11.30 makan brunch..terus hehehe sok aku diet hehehe