Friday, June 01, 2007

Recap : "Perfect " 4 ????????

the 1st one!
berlaku masa first week aku pindah KL.. sept 06
sendiri buat!!!!
langgor wayer tiang letrik masa nak masuk parking depan umah ..

the 2nd !!
dec 15
Sendiri buat jugak!!!
Bahana mengantuk tido lambat sebab buat kek..
langgor van Pak lang aku (abah si chik) yg elok parking depan umah
van tak efect ape pun.. bontot itam yg kemek..
till now reverse sensor blah kiri tak function
hehhehehe

the 3rd!!
2nd march 07
sape buat??
ORANG YANG TAKDE OTAK!!!
"perhatian adik2 semua.. kelas lukisan kita hari ni dimulakan dengan
melukis garis lurus..!!"


finally the fourth !! complete 4 sisi..
15th May lepas..
ni pun keje owang tak de otak!!!!!
Soalan cepumas..
Apakah objek yang cuba di lukis??
a) roket
b) ikan
c) rumah
d) tiada jawapan di atas..


tak tau la kalau pas ni ade tangan gatal nak melukis kat bumbung si itam plak..

PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT!!!

kereta bukanlah kertas lukisan ya adik adik..
sekian.

8 comments:

aria ayumi said...

huhu diya pilih a kot... roket... ;)) alahai... habeh kete yatt bercalar sana sini... seb baek kaler itam.. xnampak sgt.. td pun diya cuma nampak jelas yg calar nombor pat...

YatT'S said...

diya..
ade part lam pic tak nampak sangat tp nengok real memang clear..

roket ekk.. betulllll kot.. muhahaha tak beseni lasung si tangan jahat tuh..

Masy said...

kete akak kene calar satu badan, lukisan corak awan larat. huhuu.

x ngilu ke dorang ni time menggores dan menang tu. sengal betol~

YatT'S said...

kak masy..

fuh siap bentuk awan larat tuh.. bab ngilu sy rasa depa dah tak kenal dah ape tuh ngilu...

memang sengal kak..

nanie said...

org yg coret kete ko tuh mesti die landing baeeekkk punye kt keta ko....
chempreng btul la org tuh

Reez said...

Salam Yatt..

Aduhhh... Cam mane buleh calar balar macam tu sekali yek?? Tengok kesan bukan tak sengaja.... Macam sengaja aje... Ni mesti kes orang dengki /bengang dengan Yatt nih (wild guess)... Sepanjang pengalaman Reez bwk kete, tak pernah ler kete Reez kene calar macam tu skalik... Calar sebab bergesel tu adelah...

Anyway, part mane2 yang calar tu, Reez rasa kalau tak dalam sangat boleh hilang tu... Yatt kene gosok lembut2 dengan polish kete, Insya Allah, pudar/hilanglah ia... Reez pernah cuba dan ianya berkesan...

Take care!

YatT'S said...

nanie ..
tuh la aku pelik gak atas bonet depan tuh.. ape mau buat.. oit lama tak jmpa weii mai la lelepak sesama..

reez
salamm.. :)
ermm rasa nye orang dengki.. tp puas pikir2 ape motifnye. sebab yatt bukan kenal sangat orang kat sini. ramai gak ckp polish balik maybe ilang.. tp budak ni malah skit :D nak anta kedai asik malas je. anyway thank :)

Anonymous said...

yatt>>>> aku rasa kalau lukisan ang ada ats keta abang atan terjadi pada keta ko mesti lagi hangin ...siap leh lukis owang pakai cermin mata ngan buat garisan panjang lagik......gilos....patutnya masa owen hidup tu kita patut ajar dia geget sapa yang calar2 kete ko tu kan...