Monday, September 24, 2007

sahabat..

plan asal nak ke giant last menet tukar ke k4.. tengah bejalan dok carik kain..
ternampak sorang jejaka.. dok perati aku..
nengok aku cam nak telan je..
ngat ade orang nak ngorat.. hahahhaha
ghupenye geng aku masa blajar..

tak sangka dpt jmpa dia di KL.. cam pelik gak.. pasal dia dok kat kelantan..
dah tuh jmpa ari ahad..
siap suh aku sebut nama penuh dia tuh jgn risau geng aku tak penah lupa nama korang...
last jmpa dia masa konvo aug 2003 now dah sept 2007..
4 thn tak jmpa.. dia tak bnyk perubahan..
bila dia nak ckp perubahan aku .. awal awal aku dah sound.. tak yah sebut..
sambil menunjukkan isyarat penumbuk kat dia hahahahahha
ganazz tak ganazz aku..
kalau ngan geng aku zman blajar tak leh bagi muka sangat heheheheh
sebab aku tau ape diarong nak komen huuhuhuhu
kalau bagi muka misti dia org gelak guling2 punye...

walaupun sekejap sonok arr dpt jmpa ko wahai encek hisamudin berahim...
sib baik blan pose kalau tak bleh gi minum minum cam dolu dolu..

ermm bila aku dpt bekumpul balik ngan geng masa blajar dulu..
kengkawan rapat aku dulu kebanyakkan nye orang kelantan..
so bila diorang bejmpa kat klantan aku memang tak dpt join..
temasuklah kenduri kawin 2 shbt paling rapat aku kat utm dulu..

yana, yani, yus, kama & ise bila arr nak kompol balik ghindu arr ngan korang...
sume dah bawak haluan memasing... hopefully one day kita dpt bekumpul semula...


nota: Takziah buat keluarga Nurin.. Sesungguh kehilangan orang yang kita sayang memang amat pahit untuk diterima. Demi kesejahteraannya di sana redhalah menerima takdir dari ALLAH s.w.t sesungguhnya DIAlah yang MAHA MENGETAHUI. Al-Fatihah buat arwah Nurin.

4 comments:

13may said...

eh! hari tu aku cam terperasan hang....

MZ said...

:( dak bulat tak ghindu pun mo pak cik ...

YatT'S said...

13may iya ka?

mz wek po windu winduan mo pokcik..

13may said...

Selamat Hari Raya...
Maaf Zahir Batin :)