Tuesday, September 04, 2007

updated!!!


first nak ajak kengkawan sume meh la jenguk blog kek chik & yatt's
ade gambo2 terbaru kek yg kami deco. meh klik sini.

lama gak aku tak hapdet blog nih :D
meh aku citer skit kisah aku yg tak seberapa nih...

cuti merdeka ni tak balik kg. sebab minggu sebelumnye dah cuti n balik kg untuk kenduri arwah Along aku.

So merdeka ni keje aku cuti ni buat kek n perabis duit n main game.. huuhuhuhu
Jumaat:
- deliver kek oda kat batu caves
- pi carefour shopping barang dapur : nampak umie tak smpat tegur aku lam keta lagi, jmpa Zack (geng utm) ngan mak dia n boifren dia. jmpa ferelyn hazwin.. (ini minah manyak hampeh punye la jerit nama aku kat nagoya tuh.. alih alih dok ingat aku seuitm ngan dia. padahal satu sekolah huhuhuh. maklumlah last jmpa masa amik result spm thn 2000 dulu ni dah 20007 :D)
- cuci keta dah sebulan tak cuci. makeup sekali pokai aku bebbbbb (sebenarnye susah nak parking nengok car wash tuh kosong anto cuci arr :D tak yah pening carik parking:D)

Sabtu:
- service si itam. 1 year service, fee pun bleh tahan.. sekali technician ckp absober ade liking.. tp takde barang nak tukar. tunggu this week. Hon pun kena tukar. aku jarang guna so tak heran pun kat hon tuh. tp perodua nak tukar gak 2 part ni freee hehehe ok arr.
- Sepupu tunang kat selayang.. akak aku ni baru kena tunang dia tuh 2 bulan wooooooo... bulan doblas nanti majlis nikahnye.. bila dia dah lepas konfem lepas ni aku plak kena soklan lazim tuh nanti..
- gi permata anto cuci gambo

Ahad:
- main game! main game! main game!
- petang gi permata amik gambo.. sekali total rm 70.. huhuh pitam sib baik bleh claim kat ct ngan kek :D. (nanie lepas ni ko bleh dtg umah nengok gambo kek!!)
- gi giant nak beli yougurt nak buat tiramisu.. jmpa Nuar ngan mama(yati).. terus pi tegur..
sonoknye nengok pasangan baru kawin nih.. tetiba rasa nak kawin gak muahhahahaha
sempat borak kejap n change number.. memasing dah tukar nombo phone baru temasuk aku :D
lepas ni bleh kuar minum2 plak.
- malam buat tiramisu.. yeah kali ni jadik. 2nd time trial use different resepi from kak hanieliza (lupa la link dia). tp rasanye mcm blueberry cheese je. resepi pun lebih kurang sama.

to NIZINIA : TATAPLAH GAMBO TIRAMISU NIH.... TUK JAMU MATA JE EKKK

k out dulu heheheh babaiii semua..

5 comments:

nizie said...

ko mmg kejam yats!~ suruh tatap jer tiRamIsu ni??! mmg kejam sungguh xbg org rasa ;)

YatT'S said...

hehehe ko jauh sangat la nizie.. susah nak pos.. nanti cair tiramisu tuh.. takpa la den makan bagi pihak ko jeeee

he said...

sedapnye kalau main game dengan makan tiramusu sekali gus..

YaTt's said...

hhihihihi memang sedap kalau cam tuh he..
tapi nanti tak konsentret kat game kalau mkn tiramisu tuh :D

13may said...

bila nak buleh rasa nih???