Saturday, November 17, 2007

haluuu


Ini salah satu hasil dari projek kek malam tadi..
penat tp puas hati..
kul 3 pg baru setel sume..
tak sabar nak nengok reaksi si Tikah..
Hope kak aida suke sample yg kami buat tuh..
tinggal nak warna je hopefully menjadik la nanti..

now kat office..
kena prepare document tuk discussion ari senin nanti..
tambah lagi my current job yg tak setel lagi..

esok ....
hopefully selamat perjalanan pergi n balik ke raub..
my best friend wedding.
buat Rita Azwanie selamat menempuh alam rumah tangga dengan Nizam..
semoga bahagia sentiasa...

nanti aku hapdet blog cake ngan gambo hasil projek malam tadi..
thanks kat zack pasal order ngan kami..
tadi pagi lupa nak bg ko sample choc cake.. :D
mamai lagi hahahaha
hope cake tuh suit ur taste la :D

babaiii jmpa lagi..

3 comments:

Yatie said...

cantik nya kek tu... mesti sdp gaks....

MZ said...

amboi ... pingu2!

YatT'S said...

yatie: thanks

zack: saja try :D