Wednesday, December 16, 2009

rumah kena pecah lagiiiiiiiiii

sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hari ni rumah sewa aku ni kena pecah buat kali ke 2.
kali ni laptop aku ngan ira ilang... termasuk celcom broadband aku skali.
laptop aku package ngan charger sekali.. temasuk charger hp aku di amiknye.
kena la kumpul duit nak beli notebook baru huhhuhuuu

5 comments:

LadyCaja said...

alahai..kne msuk lg..
pe la dorg ni..
cri la kje yg berfaedah cket..yg diberkati..sah mmg muke pch msuk uma lot dorg ni..

MZ said...

dia suwuh pindah umah la tu.
cari umah seblah pondok guard.

Masy said...

alahaii mcm2 dugaan.. sabo eh yatt... adehdehdeh

YatT'S said...

caja-tak tau nak kata ape dah

pakcik-umah skarang ni dekat nngan balai polis. jalan kaki je tp hampeh gak. nak pindah dah next month gi putra height plak.

k.masy-sabar je la yg mampu skarng nih.

YatT'S said...

caja-tak tau nak kata ape dah

pakcik-umah skarang ni dekat nngan balai polis. jalan kaki je tp hampeh gak. nak pindah dah next month gi putra height plak.

k.masy-sabar je la yg mampu skarng nih.