Sunday, March 28, 2010

sunbathing at LCCT?

pagi tadi kawan mintak ambik dia kat LCCT
dalam jam 9.00 aku & aiza dah ada kat sana..
sementara menunggu tuh mata pun meliar perhati gelagat orang..
macam-macam ada.
tak sempat nak ambik gambo sorang mamat menjinjing "pink panther"
ingatkan dia punya ghupenya kawan dia yg pompuan.
apa motif dia jinjing pink panter tuh?
wat bantal peluk lam kapal terbang ke?

gamba kat bawah salah sorang mangsa permerhatian kami..
memula pelik nengok brg dia bawak.
nmpak mcm surfing board.
dok la perhatikan dia..

nampak gaya mcm menuju ke parking area..

tetiba dia patah balik ke arah rumput..
skali dia lepak situ ..



dah ready nak bejemur cam kat tepi pantai.
ngan towel & cermin mata hitam nye..
tak tebakar ke kulitnya..
kalau aku maun dah sekejap je dah golap
kelakar la mat saleh nih..
LCCT pun bleh berjemur.

2 comments:

IbuAniq said...

derang kn sengaje mau kasi kulit terbako sket...

tp tmpt berjemo tu cm xsesuwai...

YatT'S said...

tu la... aku dok gelak2 nak amik pic tuh.. adakah patut kat lcct tuh..