Friday, April 30, 2010

Ketika Cinta Bertasbih



Sebelum ni dah agak lama gak beli cd movie yg 1st tp tak teruja sangat nak nengok since housemate yang nengok ckp tak berapa menarik. Bila kawan aku beriya suh nengok aku pun tonton la. Nasib baik ade part 2 nye copy dari officemates. layan terus 2 movie.
Study nya tidak. huhuhuhuhu

Ketika Cinta Bertasbih part 1 cam mendatar skit jalan ceritanya tapi part 2 lebih mengujakan mcm2 emosi ada. Aku ternanti2 siapakah jodoh Azam. Sedih betul masa part Azam dan ibunya kemalangan dan ibunya meninggal. Teringat Arwah along yg meninggal akibat kemalangan. Al-Fatihah tuk Norhisham bin Mahmud.

Kesimpulannya memang besh cerita ini. Banyak pengajaran. Indonesian kalau buat movie or sinetron islamic ni memang tak penah menghampakan. Harap aku akan ingat pengajaran dari movie ni dah praktiskan. Selepas exam nanti aku nak layan movie ni lagi sekali.

Ermmm bila la Abdullah Khairol Azam aku nak muncul nih...

4 comments:

tunbegia said...

sungguh tak terlayannn kanns,

salamm,

YatT'S said...

yup memang..

MZ said...

yo yo ooo je gambar tu gambar cerateng. tertipu tertipah :))

YatT'S said...

eh den amik gambo kek website impiana tuh weiii bukan lagi ko? pehal ko komen kat entry lain nih..