Thursday, May 06, 2010

cherating ohh cherating..

Uwarghhhh ari ni kengkawan pejabatku sume dah gerak ke Impiana Cherating, Kuantan. Ada program Team Building start hari ni smpai Sabtu. Tapi aku tak pergi pasal nak prepare tuk exam ari ahad nih.

Memula cam seronok je tak pegi Team Building tuh sebabnya jadual padat tul. Tp since semalam dok sibuk2 kat opis cam besh je. Nengok hadiah banyak2 n then kuar carik t-shirt tuk dept aku cam besh je nanti. Tak dapat jmpa kengkawan kat branch yg dah lama tak jmpa.
Hari ni on the way kesana derang buat treasure hunt. tuh cam besh je. tuk korang2 sume enjoy kat cherating ok.

to my self.. dah2 la ngadap intenert, ngadap facebook.. sila la bukak buku Maf tuh.
oh semalam servay t-shirt susahnye nak cari size.. uwarghhhhhhhhh
sedor diri la yatiii weiihhh bawak2 besenam n diet. paksa diri tuh. huhuhuhu
k by for now.



4 comments:

tun begia said...

sungguh sonok gi cherating kanns,

salamm,

YatT'S said...

wsalam
alahai den tak gi pun tun.

MZ said...

mgt acc sonang yo. mcm mkn kacang sambil2 bughak2 dop tepi tembok! :)) ekekeke

YatT'S said...

huhuhu pakcik lain la teror
den lupo nak beguru ngan pakcik la lenkali den beguru ngan pak cik ok.

btw pakcik asik salah komen je kat entry lain je. setiap entry komen kat bawah tajuk la.