Saturday, May 08, 2010

Exam!


Esok final paper for this semester. Still mood malas. apa kes tah. tak pernahnya nak study awal2. Always last menet n then panic pasal banyak tak study.

Carry mark plak cukup2 makan separuh je. So if i want to pass this paper i need to score at least 50% out of 100 marks in this final exam. Or else pray for miracle like passing graph turun. huhuhuhuhuhhu

Ermm this semester also final sem for my friend Zeno. Finally dia dapat tukar to Sabah n dpt duduk ngan family dia. Kesian dok jauh2 ngan isteri n anak2. Tapi sayang sungguh dia ni every sem dpt dean list n separuh jalan kena stop plak. Ape apa pun all the best Zeno. Aku, aien & Daus dah ilang sorang geng Mandarin.

Harapan semoga sem ni masih mampu mempertahankan record lulus every subject. Tak mau kena repeat mana subjek.
Soon after exam kena pulun kat opis plak keje melambak menanti. sumenye nak urgent. konfem betapa kat opis la gamaknye.

Adios amigos mau continue study.. tranfer pricing huhuhuhu

credit pic to Pakcik Gooogle

3 comments:

LadyCaja said...

gud luck.. kyatt..

caja dah merdeka.. yeah!!

YatT'S said...

caja doakan akak lulus maf490.
cam miracle je kalau lulus huhuhuh

ibunoor said...

Selamat berjaya... semoga segala usaha dirahmati Allah. Singgahlah ke sini ya.