Saturday, July 10, 2010

ikan oh ikan



lama gak tak update sini. saja nak share pic ikan laga yg aku bela.
baru je belikan dia rumah baru. baru luas skit dia nak berenang2. kalau tak bengkok je badan dia. hopefully hidup lama la kamu yer. stat bela bulan 2 ari tuh alhamdulillah masih bernyawa. semoga kamu panjang umur wahai si ikan laga ku. bnyk dah duit di laburkan kat kamu nih.. hehehe oh ye menurut orang yg jual ikan ni bg tau ni ikan laga spesis 'half moon'

2 comments:

IbuAniq said...

wah..ko maseh setia membela ikan...huhuhu..akuarium pom makn beso...

YatT'S said...

hehheh ni aquarium tade la beso mana weiih cume upgrade skit dari aqua pastik yg kecik tuh. tahh saja suka2 bela. peh tu saja layan becakap ngan ikan tuh hehehhe