Monday, August 09, 2010

Health tips: 12 Ways to jumpstart your metabolism

Hai semua! chewahhh cam ade reader je. hari ni nak share article yang aku baca dari yahoo health page. Maklum la baru-baru ni timbul kesedaran tuk mengurangkan berat aku yang dah telebih-lebih ni. So far sekarang sudah almost 2 bulan kot start diet dan exercise aku nak berjaya reduce around 5kg of my weight. still a lot to go.. jia yo jia yo.

ok ni link tuk article yang aku baca tadi topiknye mcm yang kat title this post.
http://www.rd.com/living-healthy/12-ways-to-jumpstart-your-metabolism/article180992.html#slide

2 comments:

LadyCaja said...

xpernah cite pun.. nk try jugak la

YatT'S said...

citer ape aku nye diet ke?