Monday, October 25, 2010

exam progress


image from http://khuntoriaseffect.tumblr.com/

alhamdulillah. 1 down 3 more to go. So far soalan tadi ada yg expected but part c memang unexpected. Tambahan plan kami tak sempat blajar cam ne nak jawap part c tuh. puas dah perah otak nak menjawab. Udah la markah paling banyak kat part c. sure dah kurang 6 markah sebab tak jawab satu soalan. huhuhuhu tunggu je la resultnya nya nanti.

after exam balik umah. si jufa & azie ikut sama nak tumpang tido derang ade kelas petang nih.
Aku ngan jufa apa lagi layan Khuntoria la. ada orang baru up video ngan english sub. boleh la paham skit skit. Kena tunggu official sub. Entah cam mana la bleh telekat ngan we got married nih. This week nye episod best. sweet gila nichkhun treat victoria. Naik yacht and main gitar n menyanyi tuk vic lagi. More than words.. sweetttt. Vic response kyopta! syaja ko kena nengok.

Lepas layan khuntoria kami layan mata. memula aku tak mau tido sudahnye tido jugak. dah cuaca sejuk mana bleh nengok derang lena. petang ni enjoy dulu malam kang sambung study plak heehehhe. Next paper advanced tax. aja aja fighting!

erkk tajuk kat atas tuh cam tak sesuwai je heheheh

4 comments:

IbuAniq said...

oit oit...ape neh...tgk muvi jek..
g stadi nuh....

YatT'S said...

hahahha cannot resist la this couple sangat comel. alah citer ni dlm 25 minit je. tak lama. hehehehe

Fiza said...

last sem ke yatt

YatT'S said...

uish lum lagi la nurul. ade 3 sem lagi nih. letih dah blajar cik nurul weii.