Friday, October 01, 2010

Jamuan raya


Ini peristiwa minggu lepas. Majlis Jamuan raya dan penympaian sumbangan. Kali ni buat di depan office dan so far yg paling meriah. sebelum ni buat kat luar cam tak meriah je. Lebih meriah buat time office sure ari tuh sume tak buat keje hehehee. Food boleh la. yang spesel nye kambing panggang. aku yg jarang2 makan daging kambing ni pun bleh blasah ulang 2-3 kali. siap tapau bawak balik lagi. Lepas tuh manager dept aku ajak buat photo session. seronok dah lama tak amik gambo satu department. Next boss nak buat outdoor session plak hehehe

2 comments:

Meera Melati said...

fuiyooooo daging panggang tu...
tapi akak tak makan kambing... hehehe

YatT'S said...

Saya jrang makan gak kak tp yg tu sedap derang masak tak bau pun.