Friday, June 17, 2011

alhamdulillah..

Result exam last semester dah keluar. Kali ni tak yah susah berebut nak log in kat student portal. Memasing terima email je. Pagi ni masuk je pintu utama opis budak2 ni dah sibuk tanya dah cek ke belum. Sabar je la. Kebetulan ada 2 orang trainee baru pun nak cek result gak.

Alhamdulillah syukur. aku lulus semua walaupun tak dpt kekalkan pretasi mcm sem lepas.
Dpt 1 je A itu pun paper english. Pointer akak turun sedikit. Syukur tak da repeat papers sebab this time exam memang boleh kata sume tak bleh jawab. sem depan amik 3 subjek je.
hope tp naik kan pointer balik.

No comments: