Monday, July 25, 2011

MTV World Stage 2011 - Malaysia

MTV World Stage 2011 tak penah plak terpikir nak ke event mcm nih. Tapi kali gara2 Beast dan Lee Gi Kwang ku redah jugak pasal dpt tiket free hehehehe. So layan picture la yer. Gambar2 ni pun hasil tangkapan sahabatku Adra. Den yg rendang ni tak lalu nak amik gambo takut nampak kepala orang je.

Waktu ni mtv vj utt & the girl tak tau nama.


Ini la my friend Adra. Kami ni kawan masa sekolah rendah sebenarnya. Darjah 4/5 dia pindah sekolah. last jmpa masa darjah 6 itu pun dia ikut pergi rombongan sekolah kita orang. Jmpa kat fb since last year tp tak penah jmpa. Gara2 Beast akhirnya kami berjmpa. Thanks invite aku ekk adra.
My view yg tak brapa nak best. maklumla tak cukup inci

First performer Pop Shuvit M'sia artist. Gempak gak time ni. Lagi2 fan derang. Pergh menari seram aku. Nasib baik depan kita orang ada a few lines of people. Derang menari bagai nak rak.

Beast perform 2nd. Masa ni fans pempuan shout bg nak rak temasuk la den & adra hahahhahaha. Derang nyanyi 6 lagu. Shock, fiction, on rainy days, beautiful, soom satu lagi tak ingat plak hehehehe. Time fiction & on rainy days aku sing a long. Nasib la orang depan aku dengar sora sumbang aku nih.




Gi Kwang dongseng! Noona saranghae!

Leader Doojoon


Pinjam sign fans lain. Ada adik2 dari Keramat. Derang beli Vip ticket. Derang takda sign tuk gi kwang, yoseob pun jadi la hehehe.
Kipas & tag masuk. Kipas sangat berguna sebab panas woo berasak2 tuh. Memang happening gila arr. Tunggu 8 August tunggu keluar kat MTV channel. kot2 nampak muka aku hahahaha

Ini la dia hasil orang buang tebiat. dah tua2 baru tehegeh2 nak pi konsert. Sib baik pree je.
Now berangan nak pi SS4 plak hahahah kompol duit dari skarang.

6 comments:

r.i.t.a said...

hamoih yatt. kipas susah mati korea neh...

aiggooohhh..hehehe tu jek yg aku ingt...

YatT'S said...

hahaha tu la dah tua2 ni baru la mampu nak pegi sume2 nih. dulu tak reti n tade geng.

adra said...

hahaha...best siap tulis kat blog...bangga aku sbb penat n lenguh tangan amek gmbr. nih pun kaki still sakit2 sbb berdiri dgn jayanye...

YatT'S said...

hahha kaki aku tak brapa nak sakit sangat sebab sabtu tuh ada exercise bejalan n follow senaman yoga. just sakit tapak kaki je.

mama... said...

kt i-city shah alam ye yatt? aku lalu je aritu. x pegi pon. tgk cam ramai sgt je org. hehe

YatT'S said...

a'ah kat ict. aku dpt tiket free tuh layan je. kasi release tensen.