Saturday, November 26, 2011

2PM Hottest story part 1

23/11/2011
Beberapa hari sebelum tuh sibuk bukan main mencari info. Terpaksa juga mengacau kawan2 yang berkenaan untuk mendapat informasi yang boleh di percayai. Thanks to Korean Hottest yang share info about their departures. Gigih okeh sanggup pergi ke KLIA just to welcome 2PM to Malaysia. Once confirm flight detail set dengan member plan tuk ke Klia. Nasib baik arrival time tuh after office hour. Turut join sama cik caja, walaupun dia tak minat 2PM.

Arrived at KLIA jam 9 mlm, flight derang dijangka tiba 10.40. Time ni busy mengalahkan apa je dok call hottest lain tnya info mana pintu derang akan keluar. so kami servay dulu vip departures area then decide to wait at arrivals je. Hottest lain pun ramai kat situ gak so budget kat arrivals la. Waktu tuh atlet sukan sea pun baru balik derang pun cam konfius ramai gila orang tunggu hehhehe.

Dang! tetiba dengar orang jerit2. Call member tanya confirm derang dh smpai keluar kat pintu departures. nak jadi cerita tempat 1st kita org servay. Bila dpt news je berlari la sume2 hottest dari bawah ke atas. Hamik begegar satu KLIA. Smpai kat atas sume dah line up. Jufa & Caja pegi depan aku stay kat ujung barisan tuh je. Once derang muncul je suma dah mcm histeria.
Seriously aku tak nmpak Baby woo, Junho & junsu sbb hottest dah tolak menolak. spek dah almost tercabut dah. Lepas betulkan spek dangggggg. Tekesima jap Nichkhun lalu depan mata. Omoooooo side view pun ensem okeh, then follow by Chansung serius je muka lepas tuh Taecyeon wahhhh taec senyum sweet gila jelas kot lesung pipit dia. Lepas tuh baru teringat ehh aku tak amik pic or vid. sudah nye just nmpak taec dari blakang je dlm video aku.
Hottest dah belari2 follow derang ke van. Ada pakcik ni tanya dik napa korang sume ni lari2 sapa datang? Sebut Korean artist geleng pala je derang.
Me follow smpai van nak amik gambar konon. tapi blur gila share gak la satu. si Caja lagi semangat dia awal2 lagi dah pegi ke van tuh.
Rasanya ini la 1st & last kot buat keje gila cam ni. Tapi tak sangka bleh jmpa kawan sekolah kat KLIA yg sama2 hottest.
Oh yea dlm dok browsing pic dari hottest lain terjmpa satu pic gamba taecyeon & terselit muka aku kat situ. Nak share kat ini tak ingat plak owner dia nak mintak izin.

Kelakar plak dipikirkan keje gila sungguh.

2 comments:

m!ra_mahara said...

annyong yatt-ssi!!
perh... ni betul pnya minat ni... kalau dh minat 2, keja gila pn x pe nk2 ada geng lg mnjd... sy x de chance nk join sama hottest lain pdhal umah ngan airport tu 15minit je coz awl2 lg husband ckp 'xyh nk pg brperang'... hahaha
tp syok la bc pnglaman bloggger2 welcome diorng pnya fav idols..
congratulation.. anyway dpt jgk tgk diorng live kn...

YatT'S said...

annyeong mira-ssi,
sib baik ada husband yg halang ekk..
Puas hati la jugak hehehhe
tp jeles la ngan hottest yg dpt hi5