Saturday, November 26, 2011

2PM Hottest story part 2

24/11/2011

Pergi KL Central cari gift tuk derang. At first aku tak tepikir pun nak bagi gift tapi member yg beriya nak bagi kat bias dia. So me ckp tumpang sekaki la. Dok pening pikir apa nak bagi tetiba telintas hankerchief batik silk . So beli sorang satu tuk setiap member & canting nama derang kat situ. Bagi juga sekali poscard Malaysia.

Then ke KL Central jmpa Nana also a Hottest to pass the gift. Nana beli rock pit ticket & menang lucky draw so dpt la Hi5 session dengan 2PM kat Hilton hotel. Nana berbaik hati nak passkan our gift to 2PM. Memula ingat nak tulung Nana bwkkan gift dia yg bnyk ke Hilton. Bila dah smpai & jmpa plak hottest lain mula lepak situ tunggu sama. Ada jugak yg tak dpt pass hi5 tp stay jugak kat Hilton. Memang dok tambah kawan baru je. Sudahnya hadiah kitaorg pass kat Sarah another hottest sebab Nana bnyk giler gift dia. Kat sana nmpk la jugak hadiah2 dari hottest lain macam2 kot. Hopefully derang bukak hadiah kami & suka. Saja pilih bercirikan Malaysia. Hampir smpai jam lepak kat situ decide balik je. tak sanggup nak dok situ jeles kot nengok derang dah beratur tunggu dipanggil masuk huhuhuhu
Balik dengan perasan cemburu huhuhuhu. Layan fan cam je la.

Lupa plak kat KL Sentral ni kantoi plak jmpa ngan adik. Dia pun pelik awak tetiba aku ada merewang kat situ. Jawapan den jalan2 cari jodoh. Malas nak panjang cerita pasal dia suka perli2 pasal minat Kpop aku nih. Tup tup malam tuh tetiba ada plak makcik den anto sms pasal jodoh aishh.. sabar je la.

No comments: