Sunday, January 08, 2012

Welcome 2012


Seminggu sudah berlalu 2011 sekarang sudah berada di 2012. Ermm Recap recap azam 2011 dan tercapai ke belum hehehhehe. Gigih tu carik balik entry awal thn 2011. Nampak gayanya mcm bnyk yang belum dicapai dan mcm mustahil je nak direalisasikan hhahaha. Contohnya nak dean list. Semester ni sure tak kan dpt punya bila nengok mood & pretasi blajar aku.

So azam 2012 kita carry foward azam 2011 je la hehehe. Dan ada tambahan skit utk pencapaian lebih baik dlm karier. Maklum la umur pun dah tukar siri number kat depan. Umur bertambah usia tapi hatiku semakin muda plak rasa hahahah. Hari tu ada sorang my trainee pun ckp menda yg sama hahahaha.

Apa2 pun selamat tahun baru buat semua semoga kalian semua beroleh kejayaan. Me tak sabar nak tungguh Apr 2012. Ini saja coretan tahun baru dari aku. jmpa lagi dilain siaran.

No comments: