Tuesday, January 18, 2005

rezeki.......????

ermmm today i got good news from my collegue.. that she got new job offer... i'm happy to hear it... cian la kat aku tarak geng dah ler.. dah le kak jie dah tukar department... kak nuon lak dah nak pegi...ermm tak besh...besh.....
sekarang ni rezeki kak nuon bila agaknyer rezeki aku..... kawan kawan doakan la ekkk ...

ermm pasal lagu tue kan atie...tu theme song.... aku, kak su ngan ct la...bila kami jalan kaki pi opis.. sampai kat satu kawasan tuh kami misti nyanyi lagu tuh.....samseng...samseng...samseng ........ hahhhahhahhahh.....
part tuh je kami part lain kami tak tau......heuhuehuuhueueuuuhue...

6 comments:

Nurul Syuhaida said...

haiii...isue hangat ari nih....kak nuon nak berenti keje...hmmm...jgn la mcm tuh...jgn sedih 2...sy x lupa korang kat sini.....sbbb....korang lah tulang belakang akak kat sini...ops ...lupa pulak...saya lah kak nuon...semua member kat sini best2...terutama yatt(byk tlg dlm buat acc, menyelesaikan masalah hati aku...kiranya dia lah org kuat HSP),aisyah(ermm...bdk yang selalu engar luahan hati aku),mielia(yang sorg nih kalu x ganggu aku sehari, x lengkap pulak rasanya....sapa lah nak kacau akak lps nih?)aniey(leser...tp biasalah...manusia...no body perfect...tp aku slalu gak cari dia...byk jugak bagi support kat aku spjg kat sini...)kak sue(kakak yang baik...banyak mengalah...tenang...semoga kak sue akan tabah menghadapi semua dugaan)dan semua staff WAJA...tapi kiranya korang nih lah yang bayak bantu akak di WAJA nih...terima kaceh bebanyak...sedih...tp hidup mesti diteruskan...insyaAllah akak sentiasa doakan kejayaan, rezeki dan kesejahteraan buat korang semua....jgn sedih2...sy x ke mana pun...nanti kot2 gaduh ngan abe ko ...aku g uamh korang...nak lari..heheheheh...sayang semua....ok!!!!!mmmmuuuuuaaaahhhh......

YatT'S said...

ermm kak nuon..akak jgn sedih sedih ekkk biasa la saya ni kan... misti lonely kat bawah niiii sib baik ewan ade ...heuhuehuehuheuuu gatai plak budak bulat nihhh...ermm i wish the best at new place... hopefully after my turn plak..... nanti kalau dah masuk sana ingat la saat saat kita kat sini .... masa kita dok ajar bebudak masmirin tuh....he..he.. minta maaf kalau masa akak mintak tulun ajar tu sy ni terkurang asam skit... besa la kan budak ni garang skit tak leh jadik cikgu.... hanya pupu sy si ct..kus tu jer yg tahan.... ermm k la nak sambung buat keje pas ni.... good luck ekkk.. wish me toooo.... n stay maintainnnnn okeyyyyyyy

aishah said...

ala....yatt macam ne nih..ooo atie kasikkomen kat hang kat aku xder pun...oooo sampai hatiiiiiiiiiiiiiiiiii.....isk yatt kejap je kan kak nuon nak meninggalkan kita,...nampaknya tinggal aku ngan ko jerr.....ooo uik pembetulan salah owang la aku ingat sukahati tadi huehuehuehuheuehuehuehu

YatT'S said...

tuh kawan aku si cakrawatie la bukannyer sukohatie.... macam tak penah jmpa si atie tuh.....

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!
» » »

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. http://www.buy-jeep-tent.info/Fotos-de-peugeot-205.html Hardcore sex gang bang optima 38 contact lens bizzare contact lenses bentley intergraph plans call for participating merchants Playboy all american football team bet hogtied Is shrimp high in cholesterol Erectile dysfunction the boston Knee liposuction thigh Cloudeight funletters free animated email stationery exporters contact lens solutions Canadian pharmacy tamiflu no prescription Dental veneers thin contact lenses Free graphics of state farm insurance Pettit midpipe mazda rx7 Lexus floor mats car Online learning gerneral education course