Tuesday, May 17, 2005

Ardini ohh aridiini

malam nih kami di opis di hiburkan dengan gelagat si comel ardini... memang comel sungguh.. bijak plak tu.. ape je kami ajar misti di ajuknye.. paling tak tahan masa dia nak pijak alas kaki getah kat depan pintu masuk kat ground floor tuh.. takut sungguh dia nak jejak kaki.. siap bejingkit lagi... bila kita bg kata semangat sambil angkat tangan chayokk chayokk dia pun ikut gakss.. marah ummi dia kalau tau kami ngusik baby dia ... bila dia dah dapat pijak alas kaki tu bukan main suke lagi.. waktu aku tulis entry ni kak sue tgh main ngan dini... hueuueh comel sungguh la...

No comments: