Thursday, May 26, 2005

Ermm Sedapnye... Murah rezeki pagi ni...bangun pagi dah bau dah pulut yg SITI kukus... lebih kurang 7 lebih KAK DILA call tanya jadik ker...Depa pakat nak buat bekpest.. Siti kukus pulut kak dila buat sambal...

Sampai kat opis ape lagi..sumer melantak..sedap ooo pulut makan ngan sambal ikan bilis siap lagi ngan ikan kering.. kata abg yus makan tepi sawah lagi behh huhuuu


murah rezeki kami heuheu slalu depa buat makan makan huehuh..

alhamdulillah timer kasih kat siti dan kak dila..

9 comments:

zuee said...

mmmm...huarrgghhhh...aku dah penat menguap yatt..gara22 melantak pulut siti...spt mkn diawan...mau tido je rasenye...isskkkibina btui..aku tgk ko asik mkn jek...cool planet pluto...kokokokoko

YatT'S said...

huhu besa la zuee memula makan ngan rendang (spesel edition) pah tu nengok depa makan ngan sambal bilis tu sedap lak.. aku balun lagi arr ..skit skit jer huuuheehhuu sebut betul betul huehueheuehueheuheu

aishah said...

huhuuhu tu ar dia penangan chef of the day masak sambil tidur

zuee said...

huehueheue...yatt...ko mkn ape td..bentuknye sungguh comel...mcm tottt jek...nmpak mcm enak je ko mkn...x pelawa org pun...mkn sorg22 jek...tp klu pelawa pun aku xleh nak mkn ko nye tottt...kukukuku

YatT'S said...

oit zuee hampeh tullll nak buat cam ne jerukk salak dah jadik my paberet kalau kak siti pi penang misti kirim punyeee tp kirim ateh angin je lahh... zue aku makan jeruukk ko yg pi bukak akaun ekkkk fixed deposit ker ???? huehhuehueheuheuhe

aishah said...

huhuuuh jeruk tut...hahahha yat hang makan jeruk tutt..aku rasa aku tahu..hehehe

karl said...

waaa...mmg hantu makan ker korang nie sumer haaa?..jeles la plak..tapi tak kisah sgt la kan sebab tak suka pun pulut...hahaaa.....

YatT'S said...

Kita org memang suke bab makan makan nihhh lagi lagi kalau makan free lagiii bestttt woooooooooooo
betul tak nyam nyam ?? huehueuehuehue

Anonymous said...

Best regards from NY! »