Saturday, May 28, 2005

DEmaM????

Rasanye dah seminggu lebih AF bermula.. kalau kat channel @15 tu memang dah ketara sangat.. hari ni aku nak buat citer pasal AF gaks.. sebelum aku dah baca banyak blog sumer citer pasal AF macam sultanmuzaffar, yabbna,juandanza dan macam macam lagi la teramasuk gak si pupu aku si ct. ari ni aku nak ckp bukan macam ulasan sultanmuzaffar maklum la tak reti pun pasal nyanyi2 ni.. note musik ker..aper ke aku tak retiii tp ari ni aku nak citer pasal kegilaan aku dan budak rumah aku heuheuheuhe all of them should understand what i mean ... ye tak kak suuu??

Sebelum ni aku memang minat AF.. masa AF satu aku sanggup balik kampung tiap tiap minggu walaupun sabtu tu keje sebab nak nengok AF . pasal umah sewa aku takde Astro. Masa AF1 aku vote tuk Adifashla <-- betul ke aku eja huehu ..tp lepas tu vote ROsma.. lepas tuh Vince... masa AF2 tak de sangat nak balik umah sebab slau nengok kat kedai makan kat umah sewa nih GAZEBO namanye.. sampai org kat kedai tu cam muka kita org .. mana tak nye asalkan ade AF datang awall pah tu abih AF baru balik.. siap kena perli lagii depa maii dah...... paling frust masa malam final kedai tu tutuppppppppp uwarggggghhhh sedih gilos.... so dengar kat era je... Butttt this timee for AF3 kami telah maju selangkahh.... huuh guess what... kita org pakat pasang AStro... paling kuat nak pasang Aku ngan Annie...sebab Dua2 memang antu AF huheueuh makan dengar itu ujudlah aStro kat umah kamiii huuhu... ermmm so bout Akedemi Fantasia 3.. memang di nanti kan sangat.. so bila kat @15 dah siar kan audition nye kami pun dok nengok channel tu je la... macam macam gelagat ade... mostly yg depa siarkan sume dok beh tp pelik arr cam mana depa ble tepikirr nak gi audition..sore hancuss gilerr... but anyway audition MaLaysia Idol lagi beshhh sebab ade part kutuk kutukk tu aku suke sangat huehuehue salutt tuh paul moss n roslan aziz... Kembali ke AF3.. this time my vote goes to Mawiii but cedehhh sebab mawi tak terpilih.. walaupun mawi tak terpilihh dia tetap popularr...nengok la sendiri kat @15 tuhh sumer dok mawiiii mawiii mawiiii tak kira la pompuan ke lelaki ke.. siap ade fan club lagii dari macam macam tempat <---tak tau la betul betul ujud ke.... mawii tak terpilih ade pro & contra nye... biar lah dia memilih haluan hidup nye sendiri... mungkin dunia di akedemi tak sesuai dengan nyer... sekarang ni macam macam andaian timbul selepas pemilihan 12 pelajar... but honestly i think mawi patut dipilihh :D tak tau nape dia tak dapat he better then aidil <--- from my point of view la not the judges... i'm nobody compared to m.nasir or ct hajar... one more reason sedeh sebab tak dapat nengok mawiiii uwarghhhhhh sumer budak umah aku sekarang demam... tuk kami bukan demam af tp demam mawiiiiiiiii tul tak kengkawan.. sampai ke abg halim n sabri tau kami demam mawi.... k la nak stop depa sume dok panggil balikk nihhhh ni ade gambo mawii aku dah edit setelah dengan jayanya mencuri waktu keje tuk cari gambo gambo tuhhhh

9 comments:

Halim said...

Hidup Mawi!!..Orang kampung saya tu...Sape nak jumpa Mawi, tambang murah je...bagi kat saya RM20.00 sudahlah..saya antar sampai umah dia...hehehe

YatT'S said...

nak ikuttttttttttttttttttttttt tp nak pree? huhuheuueh bulehhh

PUTRA MIRFA said...

hidup mawi coz dengan selumber rock dia nyanyi lagu nasyid.aku bangga ngan dia,tapi aku tak tau sangat paaasal mawi nie coz aku kurang minat sikit la af nie.hahhahahhaha.

princess said...

woiiiiiii....yattt..ish..ish...manisnyeeeeeeeeee..senyuman mawi..senyuman kat ko..kerrr..ish.ish..mana la dia dapat gambar2 ni semua..baguh nyerrr mawiii dapat fan yg mcm ni...he..he..jgn bagitau sabri aku puji mawi..(syyyyyy)

zuee said...

wah...cayala yat...patutla aku tgk ko senyum jek dari tadi..ghupa22nye ko tgh edit photo dia...yatt...are u ok????kesian sampai demam...ko nak panadol???ehhh..ko x perlu ubat..sbb ko cume demam minat kat mawi...jadik aku rase ko minum air penawar....kukukuku

YatT'S said...

mirfa : ??? sapo nihh

ani : sabri tok jeles ko heuehue?

zue : aku senyum pasal menda lain arr tp ade kaitan gak arr aku edit ari sabtu ari tuh

Anonymous said...

yat, naimah ni
jgn luper aku pun ade share untuk mawi gak

DEMAM MAWI said...

Assalamualaikum... kiranye akak lah yer yg lmbt bg respon nie yo... akak lagi dahsyat.. dulu hampehhh langsung tak minat kat AF. APA ITU AF? tp sejak sedara kite si MAWI buat perubahan tu akak rase akak yg paling teruk sekali demam.... kalah demam bola.. demam bola akak ok lah lagi tp demam MAWI akak tak tahan ...ehhehhehhe seluruh badan akan lemah.. yg teruknyer 10x dengar sore die 10x tulah jantung akan dup dap dup dap.... eeee dahsyat tul penangan MAWI... anyway kat sape2 yg minat MAWI tu doakan lah agar die dijemput untuk takbir raya tahun ni... akak surenyer mesti ramai yg nangis sbb dengar kelunakan suara MAWI....<... bukannyer sedih bulan ramadhan dah tamat tp sedih dan sayu bile dengar alunan suara takbir dari MAWI.... sesaper ader kuasa yg leh tolong sampaikan ajat akak nak MAWI dijemput untuk laungkan takbir raya TOLONG YER... plzzzzzzzzzzzzz

Anonymous said...

Very nice site! bentley wheels ultimate golf fitness Height of matels shelves over fireplace Diazepam 5mg what for Vic basketball bali fitness portland or