Thursday, June 30, 2005

benciiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petang ni aku betul betul bengang dengan seorang yg begelar client nih... geram betul la aku ngan En Latip nih... sebulan lepas cakap transaksi macam ni... dah tu tak kasi bank statement cam ne nak buat akaun. semalam datang cakap lain... so malam tadik aku pulun abih la buat sampai balik kul 4 pagi ... last last petang tadi tepon cakap lain pulakkkkk meyampah betul ... tepaksa la aku redo balik akaun tuhhh ..
kalau skit takpe datang suh buat dari thn 99 sampai 2003.. bayang kan semalam bagi bank statement nak siap tuk submit ari nih .. mintak maaf encik lambat dah..
dah tu lain kali ckp belit belit lagi... yg tensinye budak nihhh aduhhh benci tul....
k la nak sambung wat keje...

# rasa nak menjerit sekuat hati...

4 comments:

Anonymous said...

dugaan kerja....sabar jer la...mesti akan ada bangga yang dengan hasil kerja ko...

Budak Sekolah said...

Sometimes bila BS tension sangat... BS jerit ler juga... hehehe lepas tu release lah gak. Tapi tak leh le kat tempat orang ramai... kang tak pasal-pasal org ingat kita tak betul plak

YatT'S said...

huuhu thank u BS akhir2 ni memang stress giler arr..

Anonymous said...

Keep up the good work » »