Saturday, July 16, 2005

my weekend

hhuuhu ari ni aku bekerja... bangla ngan indon pun cuti ari sabtu... kita org keje lagi... bila nak ikut gomen ni cuti setiap sabtu.. khabarnye mia dah kuar circular... aku terbayang masa zaman praktikal dulu... keje 5 hari je... uwarggggggggggggghhhhhhhhhhhh

ari gak dapat sms dari zack.. katanye dia ngan fiza ade taklimat... suspens sat.. taklimat menda bebudak niii terus call dia.. ghupenye dia & fiza sambung blajar.. amik degree finance.. wahh behnye ... dah tu bukan depa dua je.. si man rusdy n the geng pun ade gak.. syok tuh ramai yg kita dah kenal lam kelas tuuh...

aku je la yg plan nak sambung tak tesambung sambung.. heuhuehue sumer nye tetangguh.. lesen tak kemana further study tak kemana huehueh.. yg sure nye betapa kat waja ni lagi la ...

ari ni nak balik kampung... besala musim buahh heuhue tak sabar nak balik makan buah manggis... kali ini meriah skit kot pasal si nanie ikut aku balik...hueuehueh dulu narz penah ikut tu pun amik manggis gaks... musim durian kali misti tak sempat rasa hasil dari pokok dian kat blakang umah tuh.. pasal last week mak cakap tinggal 2 buah je ateh pokok... tp tak pe.. konfem ayah dah beli durian kg kat pakcik hamed.. durian hasil dari kg org asli ..

semalam tipon mak dapat tau yg adik pun bawak kawan gaks...
memula kak su kata nak ikut gaks tp tak jadik.. tak pe kak su kalau menang tangan org bawak la manggis bebanyak.. lagi satu kalau ayah nak jala ikan.. sy bawak la ikan talapia goreng bercili tuk seisi umah ekk... tp sy tak janji tau...

semoga slamat pejalanan nanti ... pokai la aku pah nihhh

# sudah terbayang buah manggis yg hitam di luar putih di dalam... ermmmm nyamm nyammmm .. untuk nanie hati hati memanjat nanti.. jgn jadik cam narz dulu...dapat hadiah.. rasanye kali tak de dah kot... huehuehue

3 comments:

zuee said...

xpe...jgn risau...rezeki ada kat mane22...ade durian runtuh ko mkn ekk...heehehe...nti klu dpt smbung blaja aku smbut ko dgn lambaian tgn ala22 princess gitu....

yatt's said...

zue.. ko la peminat setia blog aku... insyaallah nanti aku akan futher study aku..huehueh ko update blog weiii aku ghindu nak baca celoteh ko tuhhh

Anonymous said...

Enjoyed a lot! »