Saturday, August 13, 2005

lawak.. lawak...

tgh malam semalam aku gelak besar bila dapat sms..
nombo tu aku tak cam 019650**** aku memang tak tau sape..
yg lawak nye sms dia..
" Happy besday 21"
aku gelak besar... ct pun turun join..
dapat mesej tu lebih kurang 12.30 am..

bila la besday aku bulan august ni..
besday aku ujung thn lah..
dah tu muda lak tu 21 beb..
ct jgn jeles... hikkhkk
anyway aku balas gak sms dia..
aku tulis "thank u & mana tau besday sy"
tp tak bebalas..
aku tak tau ler...
aku ke yg memberikan fakta palsu..hikkhikk
ape ape pun time kasih la kat penghantar sms tuh..

citer lawak ni besambung lagi...
pagi tadi lepas subuh aku sambung tido balik..
memang tebiat dah budak umah aku smbg tido lepas subuh.. hikkhik
aku bleh lagi mimpi tuh..
mimpikan si ArMAN lagi..
tu la penangan cerita HIKMAH yg kita org nengok tiap tiap petang..
tak tahan tu apesal la ade watak pengacau lam mimpi tuh..
tgh besh besh nengok muka ARMAN nampak la muka si mek ani..
apesal la minah ni enteprem lak nih...nyampah tul ngacau je
pah tu kedengar mek ani besuara..
"Yatt bangun weih..." aku pun bukak mata
nengok ani dok diri depan pintu bilik ngan towell
chit.. mimpi ghupenye....
nnengok jam huh dah 8.15 ghupenye..
ayohh keje la plak..
ct ngan kak zuli nyenyak je tido..
lepas tu terus aku sengih je..
buleh la mimpi lepas suboh
hikkskhikk mimpi si arman lagi tuh..
lawak lawak..

# kak su jgn jelos ekk aku telah bejumpa ARMAN walaupun dalam mimpi...

9 comments:

princess said...

nampak sgt ko syok kat ARMAN..weh laki org la..patut la kusyuk sgt dia tido..aku bangun tido sunyi jer..rupe2nyer dok ngigau lagi..tak kire aku kejut jer..dah la lambat bangun tido..ARMAN..OH ARMAN KO BUAT HATI YATT TERBUKAK...HE.HE..HE..

Anonymous said...

hahhah oit ko jeles ekkkk
sebab ko tak mimpi arman
hiikk hang mimpikan chewe mu je la ani...
nape la aku suka kat org jauh jauh ekkk... ape agak citer si mamat kat sabah tuh... dah kawin ke dia...
ermm nasib badan la yati...

aishah said...

hahahha yatt hahahah..sellau ko mangun titon manyak badd mooodd..ini ali manyak sengehhh juga muahahahha

Anonymous said...

itu gara gara abg ARMAN ..hikkhik gatalll tul aku...

Wirawan Terulung said...

ARMAN???

saper erkk?? kat mane dia tinggal??setau haku kat PLANEt ZARGUs x der owang nama ARMAn....

WIRAWAn TERULUNg Yg TERUNGGUL hada lar....huhu

# Pstt!!!-->citer hape kowang tengok??

YatT'S said...

wira...

ARMAN seorang jejaka yg sungguh ensem.. lagi baik hati.. he..he.hee (gatai ko yatt..)
dia memang enggak ada di planet zargus.. sebab dia dok indon ekkk..hekk..eekkkk

nanti ko nengok la citer HIKMAH kat Astro RIa jam 6.30 hingga 7.30 petang...

noname said...

weh apa jadi? apa jadi? dia telan ke ubat tu sampai sakit? dia dapat gi honeymoon tak? tak ikut la citer tu.. kadang2 je..

YatT'S said...

YNA...
ari jgn miss nengok ..
anna still makan ubat tu lagi..
tp episod semalam
adrian kecelakaan (cehh indon dah aku..) dia tejatuh dari tebing...
uwarghhhhh bencinye
tak sabar tunggu ari nihh...
kesian ngan anna...

YatT'S said...

opss yna lupa.
depa dah pegi honeymoon
tu jatuh tebing masa dok becengkerama tepi bukit...