Thursday, September 01, 2005

aku teruja....


chewahh cam lagu el... plak huhuh
ari ni aku mengetest tepon baru opismateku
sony ericsson..
aku semakin teruja...
aku pun nak beli tepon kemeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uwarghhhhh aku nak sony ericsson k 700 i
dah kecopetan pun berangan lagi sape nak bagi aku hee...he..he..
meh la bagi aku hadiah huhehueeuh
yatt yatt.. berangan tak abih abih.. dah le rega dia lagi mahal dari gaji ko huehuehu tul tak ct.... tak kira nak jugak nak jugak... tunggu la suatu ari nanti...

6 comments:

FitRiA said...

Cieeee... Hp baru nihhhh.. Hehe.. asiknyaaaa

Wirawan Terulung said...

uiks.....beli hp erkk??
wirawan pun ada jual hp gak...
tapi ni versi yg paling latest & telah di update....

PUBLIC PHONE....

nak beli?? :p

YatT'S said...

Fitri : tuh hanya in my dream saja huhuhuh

Wira : public pon wa sulah ada lah wakakkkakka

Wirawan Terulung said...

wooo...bila nak apdet ni???

mentang2 lar baru beli hp baru...
asik dok belek sampai x der masa nak apdet...huhuhu :p

syanana said...

beli hp nak berkamera wat per? ituh sumer menjahanamkan duet jer. beli kamera ahseng beli hp ahmad. hehehe... *mcm encet aku x der kamera* waaakakaka... ko paham ker yat? wat wat paham udohler, aku ngah mehngOng nih!

YatT'S said...

to wira & tuk sumer.. aku tak beli hp baru arr tu aku berangan nak beli tp tak beli beli...

to kak nana,
sowi tak paham pung hueheueheu