Tuesday, September 06, 2005

picture.. gambar...gambo...

ARINI AKU NAK LETAK GAMBO HE..HE..EHE..


ni gambo kek besday kak siti tapi aku amik gambo lepas upacara memotong kek da....
ni muke owang sakit????

ni kak zu.. pc sape ye ???

peace peace kacang peacee!!!
meh kita nengok gambo lain plak...

gambo ni aku amik masa pusing pusing keliling umah aku ari ahad lepas
seterusnye gambar masa
FAMILY GATHERING bulan JUn lepas
dah lama nak letak baru sekarang berkesempatan.. :D

ni masa main game tuk org dewasa.. SUAMI MENYOLEK ISTERI

paksu & maksu

makcik aku

abg ngah(cousin aku) & wife kak ina

maklang & paklang

taraa... ni lah my lovely ATOK.. TUAN HJ ABDUL GHANI BIN DAUD masa buat kenduri ni sempena ulang tahun kelahiran atok aku yg ke 80

ni plak gambo lilin masa black out malam ahad ari tuh :D

7 comments:

skruemas said...

wow bestnyer makan kek... bestnyer hari keluarga tu... n lawonyer gambo lilin tu...

YatT'S said...

skruemas,

kek: memang sedap weii sampai menjilat jari huhu

hari keluarga: memang seronok time tu la dapat jumpa sepupu sepapat yg dah lama tak jumpa.. sekali jumpa anak sume dah besar besar.. sepupu sepapat yg dulu kenit kenit comel loteh sume dah jadik anak dara & org bujang..

lilin: main snap je tu pun guna camera phone je..

Anonymous said...

heheheh yatt bila nak susut muka kita yang tembam ekhehehhe..-chik-

Wirawan Terulung said...

erkk....gambar buah2 jer??
mana buah2nya?? x der ke seplastik ker, sebakul ker buah2 tuk utk wirawan??

mentang2 lar kat planet zargus x der pokok buah2an...ko dera haku ye yatt?? haku geget tinger ko nanti...huhuhu

YatT'S said...

chik : tunggu kita kurus dulu insyaallah heeheu


Wira : ko mai umah aku kat n9 tuh bukan sebakul satu pokok aku kasik heuheeheu

ko nak geget tinger aku geget arrr tu pun kalau dapat wakakkakakak

nanti aku tulun ko tanam pokok buat kat planet zargusss

kuncup said...

yatt's...
kengkadang kuncup cemburu tengok org duduk kat kampong tau... ader pokok buah2an keliling umah, ader ayam itek berkeliaran, permandangan yg hijau. kalau kuncup ader kat situ kan yatt's, kuncup nak lari keliling rumah kampong tu kaki ayam. pastu petik buah, makan, pastu lari lagik keliling umah kaki ayam..... teeheehee...

YatT'S said...

kuncup.. dok kg memang seronok.. boring dok lam rumah keluar pusing kekeliling nengok pokok buah2an ..
yatt kalau malas suke dok temenung kat dapur nengok kolam ikan ayah..huehuehueh