Wednesday, October 19, 2005

hapdet..jgn tak hapdet....huhuhuh

semalam wirawan dah suh aku hadpet.. tp baru ari ni sempat nak hapdet.. huhuh
nak citer ape aku pun tak tau huhuhu

Tadi join kak zuli, kak su, kak siti, kak ton, kak azni ngan ani pi avon.. pi menghabiskan duit di kala kemarau mula nak menjelang.. maklum lah kalau tak beli sekrang promotion abis...huhuhuh

berikutnye citer aku di beberapa hari lepas

SELASA...
takde ape menarik.. tp yg beshh MUZIK DI RIA.. pasal ade.... ade sape cube korang teka hik...hikks hikkss pasal ade MAWI lah... huhuh puas nengok tv semalam...
ari ni aku nak letak gambo juadah bebuka kita org ... tara............. amacam menarik tak?? MEE GORENG BASAH..... sedap oooooooo pupu aku masak si Chik.... aku tulun skit skit je... huhu lam tu ade sayur sawi.. carrot... baby corn.. sotong...fish cake n my paberet taufu goreng huhu..
simple n sedappppppp minum plak air sarsi.. ngan buah tembikai ngan puding roti.. tak ketinggalan kurma.. sedap weii... huuhu

ISNIN....
hari yg agak menarik huhuhu

masa lunch break keluar ngan kak siti di sek.28 pah masa balik singgah umah x-staf waja .. nengok baby dia .. huh tembamm comel.. cute .. suume arr geram nengok baby dia.. masa awal kami datang tu dok gelak gelak..sengih sengihh..sonok nye... kat bawah ni gambo dia geram nak kan hp kat tangan aku

that monday dapat news dari ROMZI ade gerhana bulan akan belaku .. so balik tu plan nak nengok la ngan bebudak nih... malam tu buka kami beli je kat gazebo .. sebab barang sume dah takde nak masak.. lagi pun dah lama tak makan kat gazebo tuh.. menu nye tom yam campur.. ngan kailan goreng + ikan masin ngan sambal belacan.. sebab kan malas thp maksima minum air coke je huhuh..

so malam tu kul 8.15 baru teringat nak nengok bulan.. awal awal siti ajak tak mau huhuh. pegi kat luar kepala dok dongak kat langit .. hah nampakkkkkkk bulan terangg sungguh... memang tempat strategik...telindung so org lalu lalang tak le nampak ade 4 org anak dara dok besila kat laman umah huhuhu kita org lepak kat depan umah nengok bulan, mulut dok bising... bulat je bentuk dia!!! asal skit je yg tepotong.... betul ke ade gerhana malam ni ? memacam soklan muncul... last last kul 8.30 stop terus gi pasar malam..
aku sempat gak snap gambo bulan guna hp aku tuh tp tak nampak ape la ... tp aku nak letak gak huhuhuhu
kat bawah ni ade gambo aku dapat dari satu website nih address nye
http://www.falak-online.net/portal/

kat website tu bleh dpt banyak info pasal astronomi... so base on that website betul lah apa yg kita org nampak tuh.. malam tu just gerhana separa je.. teringan masa skulah nengok gerhana matahari yg cincin tuh... sonok je....

malam tu gak lepas balik dari pasar malam lepaks lepakk nengok tv teringat inai yg aku suh ct bawahh ape lagikk.. terus suh bancuh.. n terus pakai.. aku, ct ngan k.zuli je yg pakai ani tak mau.. katanye nanti warna takat kuning kunyit je.. nih ade gambo tangan kami berinai huhhuhhuh
nanti aku letak gamba tangan yg dah merah berinai ... cik ani merah la jari kami mana ade kuning kunyit huhhuhu

WEEKEND
lepas aku tak ikut siti balik coz ade janji ngan client.. so ari sabtu tu aku pun menunggu la tp tak sampai gak... tak jadik la tuh... masa buka tu makan mee sup kak su ... sedapppppp tak tekira huhuhu.. minggu ni paling haru.. penat pasal jumaat malam tu ade majlis buka pose kat ofis...
so ujung minggu tu clearkan balik makanan yg di tapau ari jumaat tuh.. dalam sejarah kak su bagi budak2 depan umah makanan huhuhuh...

disebabkan aku tak ikut siti balik aku tak join sedara mara aku yg mai bebuka pose kat umah ct. meriah je bunyik nye.. maybe next time den join huhu

k lah nak out dah... petang ni ade program ngan kak su huhuh aku asik ngekor je huhuh ct plak cancelled last minute... ctt ko ckp la ngan jerung... gini " sesekali ku rasa teringinnnnnnnnnnnn nak kuar ngan kengkawan " tp dah tak leh nak ikut nak wat cam ne kan... aku ngan kak yuli je lah... jgn la ujan lebat.. tak sonok arr.. huhu

k selamat bebuka maghrib nanti...

9 comments:

Anonymous said...

Organize Everything.

You may be wondering what being organized has to do with saving money but in reality, it has a lot to do with it. For example, if you miss a credit card due date by one day, you will be charged anywhere from a 15% to 25% penalty. The same would be true for taxes. Missing one simple date can cost thousands. You need to be organized so you know the exact dates your bills are due as well as keep all receipts, contracts, etc. in an orderly manner.

For more information about send money ,
go to send money . It pretty much covers
send money related stuff.

aishah said...

weiii jenuh aku upload gambar tak buleh pung ...isk56 gerammmnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..err

er..wira kalau baca entry ni jangan lupa chik nak kad raya mawi tau ihikhihki

YatT'S said...

cuba dan cuba lagi... sampai kantoi ngan bos sendiri dan di jeling bos ko wahai cik siti muhaaaaaaaaaahahhhhahhahahhaaaaaaaaaahahahahahha

rItA aZwAnIe said...

siot tul ko yatt.letak gamba mee goreng basah time aku tgh lapo nih. dh le peberet aku tuh.hahaha. cm sedap jek.nyam2...saket gigi. xleh mkn byk2. uwaaaaaa..baby tuh cm adini jek...windu kt adini arr...nk pkai inai gak..korg dh xsabo nk kawen eh?

YatT'S said...

muhahhahah lapar ekk nanie... pose ke tak tuh? huhuuhuuhu rugi hang weii tak buka ngan kita org sedap ooooo...
gigi sakit lagi ke? sabo sabo ingat si eid dulu sampai demam2 ..
baby tu bukan adini tu anak kak fiza...
kawen???
dok lagi huuhu yg nak kawin ct ngan kak su muahhahhahahah

Anonymous said...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a love dating site/blog.
It pretty much covers love dating related stuff.

Date man or women you desire at love dating - HotDateToday.com

Anonymous said...

I came across your site while blog surfing around (something I like to do when I'm board :-). You have a really cool blog. If you are interested, go see my unusual auctions site. It's just a fun site but you may find something to entertain you. You can't help but wonder, do people really sell this stuff??

Wirawan Terulung said...

hah!!! apdet pun....nah amik 2 hengget utk duet raye.

pandai si yatt ni memasak erkk??
nanti time raye bleh lar buat open house...pastu bleh Wirawan datang, pastu makan sampai pengsan...huhuhu

p/s: nak kad raye MAWi WORLd erkk?? x der lar chik...kad WIrawan Terulung Zargurian ada lar...muahahah

yatt said...

huh 2 hengget je.. bagi la 20 hengget ke..

yatt tak pandai sangat masa chik lah chef of the day hikk hikk