Friday, October 14, 2005

Gambo masa jamuan dak2 trainee.... lmbt skit posting..huhuh

skema je kan sumer....... huhuh ct asal ko begoyang????
gambo paling ceria hhuh peace...peace kacang peace...
lagi gambo skema huhuh ade jugak yg goyang
rajin nye korang wat keje... ct asal ko ni asik begoyang je ekk??
the foods... nyum..nyumm.. lapor la blan blan pose nihhhh




nota kaki ayam : orang2 yg diraikan just ade 2 org je lam gambo2 di atas iza & ida jer.. lain tak masuk huhuuh

15 comments:

Anonymous said...

PR Week Identifies Media Trends Worth Watching
PR Week has published a list of media trends to watch . Some of these will be familiar to regular readers.
Find out how you can buy & sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

rItA aZwAnIe said...

huhuhu...ingtkn gamba ct tuh sbb ade antu lalu dpn die.wakakaka...byk gamba korg jek.gamba budak trainee ckit jek...

yatt's said...

HUHU SEBAB AKU TUKANG AMIK GAMBO NYE AKU TAK MAU AMIK GAMBO TRAINEE PASAL DEPA TAK MAU AMIK GAMBO AKU MUAHAHHAHAHAHHAH

Wirawan Terulung said...

woo...amik gambor??
Wirawan Terulung bergambar...
nanti akan di tahan di bawah Zargus Security Act Vol 1119....
heheheh....

YatT'S said...

ooo wirawan tak leh amik gambo ker.. sesekali amik la gambo nanti den tamboh wanted kek situ huhuuhuh

zek said...

ni aku nak marah ni. pesal tak leh biu gamba besar, x nampak pun lubang idung kak susu!!

YATT said...

MUHAHAHAHAH PADAN MUKA HUHUHUHUH

zek said...

kut ya pun letak la kata laluan. pas tu bagi aku. leh gak aku nak teropong lubang idung kak susu :))muehehehehe.

yatt's said...

ape la ko z.. ade jalan lain lebih senang... siap ko leh zoom lagik...

MZ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
yatt's said...

ado orang delete kumenn ekkkk

Ic3dLatt3 said...

dah sihat ke cik yatt? jgn lupa makan ubat ye.. bestnye buka posa ramai2

yatt's said...

alhamdulillah ezan sihat skit selsema ni la liat nak hilang... memang seronok...buka pose reramai..

iemah said...

adeii..org aim nak tgk muka dia (chik @ct @aishah)tang tu la dia goyang..huhh :p. eheh yatt..ekau cam dah slim jer den tgk,tahniah! :)

yatt's said...

huhuh slim aminnnnn tp kan nak gelak.... muahahhahah iemah tu nengok gambo kepala je... dok nengok badan laie huhhuhuh

banyak lagi gambo chik lam blog ni carik la iemah