Monday, November 14, 2005

alhamdulillah..

akhirnya selamat gak kami buat open house ari tuh...
jangan tak caya starting 2 p.m until 2 a.m...
penatnye tak yah cakap lah.. penat giler..
rasa tido tak mau bangun dah...

to all my friends yg datang terima kasih bebanyak..
Sudi datang dan makan ape yg kita org masak heheheh..

2 zAm time kasih la datang.. nampaknye ko sorang je member blog yg mai..
len kali aku wat makan2 aku ajak hang lagi.. nanti mai sekali bawak nurul sama..
sekali time kasih sebab mai..
tp kan lawak arr bile ko kata ko jumpa fly over kat area umah aku nih...
tekejut den.. hehheheheehh
* harap ko puas hati ngan entry nih*

kiranye ari open house agak meriah la walaupun aku frust yg kengkawan aku masa sekolah ngan utm ramai tak jadik datang... sib baik ade nanie ngan yanie.. ok la ..
telepas gak rindu dendam aku kat si Yanie yg dah 2 thn tak jumpa..hehehehe
macam macam citer kuar...heheheh
Masa open house ni gak dapat nengok buah hati Nanie..heheheh
Nanie aku merestui ko ngan mamat tuh hhehehehe
dia besh... tul tak siti??

malam open house tak larat nak layan si kecik Dini tu.. asik main lari lari je...
ngat kita main kejor kejor ngan dia agaknye..
siap leh main pusing pusing.. lagi.
sib baik comel ehhehe l
agi kiut tekedek kedek ngan baju kurung dia tuh..hehhhehe

for geng n9 online.. korang memang besh arr sporting mai jugak
walaupun dah lewat.. so sekarang korang dah kenal la si tehbunga ekk
huhuhu time kasi ekk liz, abg bob+wife, ayip, anip, kak ani, ida + baby yg comel lagi kiut..of course like his mommy dan yg lelain..
sowi la ade yg tak kenal... time kasih sudi bertandang ke teratak kami yg..............hehehhehe

sebelum aku terlupa ade satu citer...
ari jumaat malam tuh aku ngan siti balik cheras.. so lam komuter nak ke bandar tasik selatan (nanie tunggu kami kat situ) aku ngan siti cam besa arr borak borak gelak gelak.. (dah jadi tebiat) hehehe tengah tengah borak tu huh alamak.... (@*$@*% ciss ade bau kurang mengenakkan...
Ct : sape la yg kuang hajo ni..
aku : entah le.. (sambil tahan napeh )
pah tu kami dok gelak gelak.. silap silap owang ngat kami plak...
aku nengok owang lain maintain jekk aku ngan ct je yg tunjuk respon...
masuk keta terus citer kat nanie..heheheh

malam tu balik cheras sempat gak singgah umah akak sepupu aku Kak long shidah..
pi la beraya kejap.. tp lama gak.. sembang nye skit je nengok tb yg lebih heheheh
setelah 2 thn lebih bejaya gak aku jejak kaki ke umah dia..
tu pun penuh suspen maklum la dia tinggal tingkat 12
lif plak dah uzur.. memang uzur giler.. dah la takde button no 12
si siti bantai tekan tingkat 10.. bila lift berenti tingkat 10 tekan closed door tak buleh
sume dah suspen terus keluar naik la tangga ke tingkat 12 dah le gelap gulita....
maklumla siti tuh penakot naik lift..heheh oppp * sambil angkat tangan* jgn mara ekk cik aishah...

ok la nak chiow dulu..tata titi tituuuuuuuu

nota kaki ayam : sekali timer kasih bebanyak pada yg sudi datang.. harapnye bepuas ati ngan makanan yg disajikan.

12 comments:

aishah said...

wahh jahat nyer ko yatt koba an den takut naik lif..kat entry den sesajo jo tak tulih pasal naik lift tu muahahhahahahah..memang den penakut pun muahahahhahahahahah..alhamdulillah selamat juga...

YatT'S said...

alhamdulilalh selamat...:D

Anonymous said...

huhuhu
ada gak entry ttg aku
heheh
ko gjn risau yatt's
selagi bernafas makhluk bernama zam nih
sure acara makan2 takkan sunyi sepi
huhuu
apa2pun thanx ya
kirim salam dekat semua
;)

-zam-

YatT'S said...

huhu ehh zamm aku nak tanya ni ape yg ko bisikkan kat kawan ko masa ko nampak house mate aku yg pakai baju biru tuh...???

ko mesti jawab nihh..
kami sume nak tauuu huuuhuuh

rItA aZwAnIe said...

disebabkn ct takot naek lip...aku pn cm gabra gak naek ngn die...ingtkn lip umah die ade antu cm cite the eye tuh..wakakakaka...ghope-ghope nyer ct penakot...hahahahah...jange maroh deh cik ct...
yatt...sabtu hr tuh mmg best...sori klu aku xbyk membantu...

YatT'S said...

tak pe nanie... asalkan sume gumbira hehheheheheh

ngat tak ayat aku dark water..............muahahahhahah

Masy said...

waaaa...x dpt pegi..still cuti time tu..
yatt kat shah alam seksyen bape??akak sek 9..ada belen lg x mekanan???naaaaakkkk...

YatT'S said...

la kek kg laie ko.. ghamai gak kengkawan kek kg time tuhh makanan ado laie skit .. meh meh..

aishah said...

ala..nanie den bukan takut naik lip..den sesajo jo ha buat 2 takut biar ko pun takut sekalik ngan yatt..muahahhah tektik aku berjaya muahahhaha..er ye ke yatt??muahhahahahahha

YatT'S said...

tak takut...muhaahahhahahah cuak je mauahahhahahah

Anonymous said...

menjawab kepada persoalan yang ditanyakan :-

"tak de paper" :D

-zam-

YatT'S said...

okeh