Wednesday, November 30, 2005

Alhamdulilllah..

Aku dah tau result aplication aku tuh.. Syukur Alhamdulillah permohonan aku diterima. Ghupenye link yg aku bukak memula tuh lain.. time kasih kat ZAM pasal kasik link yg betul :D
http://istudent.uitm.edu.my/intake/home/main.asp?pg=selprg&tv=4&id=3

Sekarang ni satu debaran dah hilang.. tp muncul debaran lain..
Mampu ke aku nak buat 2 pekaran dlm satu masa???
keje ??
study???
penah dulu sorang kawan suarakan pendapat dia suh aku study full time je.. bukan tak penah mintak full time dah mintak 2 kali tp tak bejaya..
Alhamdulillah first time mintak Program PLK bejaya..

sekarang aku konpius arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!
kelas after office hour
aku tak de lesen..
sek. 28 agak jauh dari uitm tuh..
ishh ishhh think positive yatt.. think positive..
konfius confius...

gi mana ni any opinion..
sebarang penolakan 3 hari sebelum pendaftaran..
so i have time till 24.12.05...

ermm takkan nak sesiakan peluang depan mata..
oh tidak...
ct... aku konpiuh niihh... ko kan tau aku slalu jadikkan menda yg senang tu susah..
aiyohhh think positve.. think positive yatt....

nota kaki ayam : Yana ... nanti la aku carik surat kabar tuh...

8 comments:

romzi seli said...

junior,

peluang datang sekali, dan dari cerita ko cakap ada yang tak lengkap masa isi dulu tapi dapat... ini menunjukkan ada hikmah ko dapat. aku rasa kalau ko nak pasti ko buat seribu daya...

ramai lagi yang belajar sama cam ko tu... malah ada yang dah kawin dan beranak pinak pun ada.

So, nasihat aku... teruskan ajer... transport itu bukan alasan tok ko quit... ermmm... kalau tak pun soh bf ko hantar... hak hak hak...
jangan marah...


hehehehe... aku cakap ajer... tunggu aku kawin nanti kot aku nak sambung study...

YatT'S said...

senior...

tu ar pat transpot ar probnye..
suh boipren anta boipren lak tak dok hahahahah
guano tuhh

isnyaallah sampai gak ke sana nanti..

anakomak said...

pes ting, TAHNIAH dr akak...

ermm teruskan je pengajian tu.. peluang ssh nk dapat.. akak dl belajar gak sambel kijer tp sbb slalu je x serius so benti, menyesal, nk smbg study blk erkk terasa malas...

so, yatt, bila dah ada peluang ni, teruskan je study tu k.. menyesal kemudian hari, dah benti nk study balik mmg le MALAS ehehe

All The Best, dik ;)

rafreen said...

tahniah!pikir bebaik, yatt..ku doakan moga yatt berjaya dalam lapangan yg yatt ceburi tu..insyaallah.apapun jgn putus asa..plan baik2..

iemah said...

tahniah yatt...peluang camtu bukan senang nak dapat. dah dapat ni jgn sia2kan. n den doakan yatt mampu lakukan 2 perkara (keja & study) dlm satu masa...good luck ;).

psl transport tu..erm, org kata setiap perkara baik yg kita lakukan, tuhan pasti akan bagi jalan, tolong kita, insyaAllah. yatt gi jer la register tu, mana tau time tu bleh jumpa kwn yg bleh ditumpang :). erm takpun apakata yatt carik bf dlm masa tdkt yg bleh tlg antarkan yatt kang..ekekeke (err jgn marah yer..gurau jer :p )

[actually den pun dr 2 3 taun lepas plan nak smbung studi..ada risik sana sini..erm tp mebi lom rezki imah lagi. nantilah tunggu keja betul2 stabil..insyaAllah]

Anonymous said...

http://sumbanganikhlas-khaliza.cjb.net/

Selalulah bersedekah. Rasulullah bersabda:
"Sesungguhnya sedekah itu akan mengurangkan kepanasan(siksaan)
kubur daripada orang yang selalu memberi sedekah dan hanya
sesungguhnya orang mukmin itu akan bernaung dibawah naungan
sedekahnya di hari kiamat." Riwayat Tabrani.

YatT'S said...

anak omak; reen; iemah :

thanks.. dok memikir ni sampai sakit sakit kepala... futher degree ni memang dah lama plan *** note: sy baru nak futher DEGREE not master *** coz after spm dulu ade mistake masa pilih nak futher ape.. so memang nak sambar peluang ni tp tu la ade je rintangan yg harus ditempuhi insyaallahh.. pikir yatt jgn tak pikir....

iemah memang nak carik boipren heheheheh tp takdo yg nak kan yatt ni :(

also thanks to khaliza coz visit my site..

Anonymous said...

good luck

-zam-