Monday, November 28, 2005

Saturday
11.44 pm

Waktu aku menulis ni sambil tonton drama “CERMIN PADA BULAN” so surprise masa nengok promo dia pasal Ziana Zain belakon. Tak sangka plak dia belakon drama selalunya belakon pelem je. Sedih plak nengok cite nih .. tp ending cam tegantung je.. ish ishh…
Ujung minggu ni tarak sebarang xtvt just lepak dok umah. Kununnya nak teman Cucun kat opis lah. Aleh-aleh tak pegi hehehehehee. Sekarang ni opis kita org dok tgh renovate pintu depan sebab nak guna door access system menda tah…
Ari ni jugak si Siti dok sibuk nak pakai inai lagi hhehhheee apa lagi join same arr... So la ni ade dua lapis kaler kat kuku hahhahh maklumla yg lama tak ilang lagi.
Malam semalam kami blasah nengok vcd hehe 3 movies terus.. bila sampai 3rd movie tuh sume owang dah titon tp aku maintain gak sesorang nengok sampai abih.. walaupun sebenarnye dalam hati ni dup dap dup dap!!! Kaki pun rasa dah seram sejuk hehheehee
Biasalah kalau ade tebaca dalam entry sebelum ni umah kami ni “haunted house”
Alhamdulillah sekarang dah tak de ape ape lah.. sekarang ni pun kami planning nak pindah umah. Maklum la bilangan owang yg tinggal lam ni dah kurang sebab kak sue dah keje kat branch Wangsa Maju. Lagi pun ramai yg advice kami pindah umah pasal dengar citer2 dari kita orang.. Insyaallah kalau tarak apa apa problem January nanti kami pindah umah baru. Sebenarnye kawasan perumahan yg kita nak pindah ni kawasan tempat yg aku dok sebelum pindah umah sekarang ni. Hopefully ok la lepas pindah nanti.


Sunday
9.28pm

Tgh hari tadi Uncle *our landlord* datang bg tau ade kawan dia nak nengok umah so terus inform yg kami nak pindah January nanti. Suspen gak tunggu respond dia. Nengok muka Uncle pun len macam jek. Hopefully ok lah..
Petang tuh Kawan dia datang nengok. Nengokkan pun cam suke je umah ni. Tah ape depa dok becerita tah tak paham lasung. Kan besh kalau paham bahasa depa.
Lepas Uncle balik dok rilek nengok tv datang Auntie yg mai ngan Uncle tadik. Gupenye anak dia baru sampai nak nengok umah jugak. Comei plak nengok anak lelaki dia tuh hhehehehehe manis je dia senyum.. Nampak gayanye anak2 dia pun suke ngan umah nih.. macam kami masa memula nengok gak arr.. terus tepikat hehehheee.. Port yg menarik perhatian kami pangkin kat atas tangga tuh.. So Special bak kata chinese girl tuh..
Bila dah ada owang mai nengok umah uncle ni nampak gaya nye memang kita owang kena pindah gak lambat laun. Alhamdulillah kami dah dapat umah sewa J.
K itu je yg nak diceritakan hheheehee sambung kemudian nak nengok citer Usia plak hehhehe lawak tul nengok si Rosnah Mat aris nih.. * pelakon paberet cik anie kiter hahaahh*

1 comment:

Anonymous said...

Enjoyed a lot! » » »