Tuesday, November 22, 2005

makan .. makan.. makan..

amacam tajuk entry kali nii..
misti korang ckp ishh budak bulat nihh
pasal makan je kan hheheheh
tu la xtvt aku weekend lepas..
sabtu gi open house umah opismate kak azni
sedap menu dia nasik dagang, laksa, ketupat palas..
aku blasah semua heheheh
walaupun agak tesiput siput.. pada mula nye..
lepas open house tu balik umah CT kat cheras..
dapat lak mesej dari mak teh.. suh pi umah dia..
bila dah jmpa pak lang mak lang konfem pi umah ateh lepas gi tmn melewati..
on the way tu teringat open house mr.shaii
sowi tak dapat pegi takat lalu je kwsan tuh..
bila nak betolak ke umah ateh tu ari hujan balik..
dah le seblum tu mandi ujan kat stesen komuter..
petang tu gi solat asar kat masjid kampung batu kalau tak silap
cantik sungguh masjidnye..
maghrib pun sempat solat jemaah kat situ
pasal umah ateh tak de air..
balik solat blasah makan mee kari
sedapppppp sungguh ateh masak..
masak kat umah ateh adik aku pun ade gaks..
sempat gak godak hp dia..
katanye hp kena virus padan muka
heheheh aku nak pinjam tak kasik
hehehehhe
ahad setelah puas ct besengkang mata
menyiapkan muffin ceklat yg sedap
dia keluar gi umah kakak jerung ade open house
**mintak resipi aishah**
hahahahhahah opppss gurauuu
so tinggal la aku ngan mak ngan abah dia..
kul 2 plak nanie sampai..
so kita org begerak ke Putrajaya
memula okeh je..
bila masuk kat pjaya tu yg sesatnye
nengok signboard percint 11 tak de
alih alih abih pusing satu putraya hehehe
tanya si Nurul (tuan umah) pun sesat gaks
sampai masuk kws tmn perumahan & jumpa jln mati
heheheheheh
siap lalu depan umah owang wat open house..
heheheh malu kami lalu smpai 2 kali hehehehe
tp sampai gak umah dia..
sedap aku blasah kuih coklat dia..
memang sedap arr.... hehhehehe
lepak sana lama gaks..
siap amik gambo lagi
cantik la apartment yg dia dok tuhh
taman dia pun cantekkk..
alhamdulillah balik tak sesat hehehe
telupa plak..
masa on the way pegi ..
kat highwaykami nampak satu bungkusan...
huh suspesnnnn
ape tu nanie???
ape tu yatt???
macam bungkusan mayat je...
memang cuak giler..
alih alih tilam yg telipat ..
hehhehheheh lega kami...

thank u la kat nanie yg menjemput & menghantar aku sampai depan pintu pagar..heheheh
kat sini aku nak mintak maaf kan cik rita azwanie roslan sesungguhnye aku terlupa besday ko jatuh ari ahad tuh... satu ari aku ngan ko.. patutla siti bagi ko mapin ceklat tuh...
aku memula memain je nak lupa kan alih alih aku lupa ..


sori ekk.. so kesempatan ni nak wish SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KE 23 BUAT SAHABAT KU RITA AZWANI @ NANIE @ RITA

dan tuk sowan lagi kawan .. kak enoi.. HEPI BESDAY KE 24 ..

k la chiow dulu...

nota kaki ayam : ade lagi ke besday kawan2 aku yg aku ** sambil garu kepala**

9 comments:

anakomak said...

laa yatt dah smp masjid kg Batu tu, awat x singgah umah akak? dah dekat ler tu klu ikut jln belakang kat padang tuh.. ;)

YatT'S said...

huhuhu iye ke.. mana la yatt tauu hheheh awat tak habaq awai awaiiii :)

Wirawan Terulung said...

ada...besday Wirawan Terulung.
muahahaha...tapi dah lepas dah pun. still dalam bulan NOV...:p

YatT'S said...

heehehheh iye ke wira.. huhu hepi belated besday arr :D

cekedess said...

yatt mmg ganas.. suka makan ye :p

YatT'S said...

hahahhahah
memang suke makan..
rasa sume owang suke makan
hehehehe

YatT'S said...

hahahhahah
memang suke makan..
rasa sume owang suke makan
hehehehe

Moiselle Emma Lily Nyquistisca said...

jalan kat putrajaya tu mmg mereng!den pun selalu sesat barat kat situ!tensi jer!=))

Anonymous said...

Excellent, love it! »