Friday, November 18, 2005

sape true love korang????

hai kengkwn..
ni ade sumthing intresting. klu korg nk tau sape true love korg, just g kt link kt bwh nih..
:)
mane la tau kn nnt...
gud luck..

http://www.doctorathome.com/love/love.php?e=5ev54Ag5_wfg54--bj-y

18 comments:

Noushy Syah said...

yeh yeh..nti noushy nak cuba..ekekkekkekek

YatT'S said...

cuba jgn tak cuba

Am said...

kena cuba juga ni, yatt's dah cuba ker?

YatT'S said...

dah cuba la am :D

Anonymous said...

hahahah
aku dah mencuba
dan emel telah dihantar ke angah _yatie@yahoo.com
kambeng wakaka
tipah tertipu la pulak
huhuuh





p/s: actually aku dah tahu dah :D

-zam-

yatt's said...

oit ko ni ape lak komen gitu bior dulu arr owang lain wat ishh ishh
tak saspek lasung arrr...

Wirawan Terulung said...

hahahaha...

hengatkan dechik je yg cOber nak menipu Wirawan Terulung. Yatt pun nak tipoo jugak erk???

x dapek den nak nolong....muahahah!!!!

iemah said...

huhhh...ni lagi sowang...nak kena geget gak...huhuhu..aku takkan tertipu lagi...ahaksss :p

Noushy Syah said...

aduii le yatt's...patut arr mula2 rasa cam something aje...noti arrr ko nih...aduiiii!!!nasib baik noush xsuh my syg cuba ..buat malu aje..ishhhh

YatT'S said...

wira,
chik tuh copy dari den tuh hahhahhah

iemah,
buat jugak ekk hehehhe

noushh,
sekali sekala noushy... noush cuba gak ker hehehehehe

Milly San said...

hahahha.......kantoi....apsal x letak test jer utk nama yang 1st tuh..hehehhe...hampeh yatt

YatT'S said...

hahah emilia hang tekena gak ke heheehhehe

Fara said...

hahahah makcik tertipusss...adeh adeh!! nice one lahhhh ...

YatT'S said...

huhuh sori arr saja je nak memain ngan kengkawan heheheheh

don't worry nama nama yg korang tulis takkan di sebarkan hehehehehe

malah den tak kenal pun sesetengah nye hehehehehh

maklum la kat blog sumer guna nama samaran tp bila wat game tuh sume letak nama betul hahahahhahahha

Masy said...

ahahaa..akak penah wat mende ni through email..wakakkaa...best2..

~akak x wat pon kat sini.. :p

YatT'S said...

hehhehehh owang pun dapat trough email.. tp tak tekena sebab member dah story dulu.. :D

saje letak kat sini ade respond gak heheheheh

romzi seli said...

junior....

ko memang nak kena ni... aku tertipu rupanya... akhirnya ko tahu ler nama aweks aku tu... arghhhh.....

ehhh ko powed e-mail tu kata ku... aku nak tgk ler...

YatT'S said...

senior....

jgn la marah.. tak ensem arr...
den sajo yor letak alih alih senior buat hehehheh

jangan marah deh nanti senior mai KL junior banja makan aiskrem kat koop utmkl heheheh

dun worry i'll keep it secret..