Monday, December 26, 2005

no turning back :(

24 dec 2005, pada tarikh tuh mungkin ramai yg dok beatur nak register kat uitm. Aku mungkini salah sorang dari mereka. tapi........ di sebabkan keputusan yg aku buat setelah ambil kira pro & contra nye aku harus terima walaupun jauh di sudut hati ni sob...sob.. sob..
:( sedihnye...

so last saturday kami pegi jenguk umah baru yg bakal kami tinggal.. jumpa jiran sebelah amik kunci.. kak nora namanye very friendly.. seronok nengok reaksi dia.. dia suke sebab yg duduk bejiran ngan dia girls..

Jenguk dalam umah checking ape yg patut.. a little bit frust coz umah tu bnyk yg rosak.. n tak secantik umah sekarng... rasa cam tak mau pindah plak.. but no choice kalau still dok umah sekarang lambat laun still kena move out gak.. lepas check ape yg patut amik gambo as our prove call the owner.. memang kebanyakan kerosakan tu since zmn dia duduk lagi..
so keja pembersihan pun di lakukan.. penat giler.. paling mencabar nak alihkan rack yg besar giler kat dlm bilik blakang tuh.. ikut kan hati nak buang je tp owner tak kasik.. so letak kat depan jadikan rak kasut ... penat tak yah cakap arr sume keletihan.. thank kat sabri (pakwe si ani merangkap opismate kita org) dia yg banyak tulun.. tq..

balik umah check post box...... ade surat tuk aku yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepi kejap.. tp pening balik.. bior dulu malas nak pikir.. pelik ujung thn pun dpt lagik.. insyallah ade rezeki aku nanti :)

belah petang pi cari cat nak cat balik bilik .. gi kedai crocodile hunter .. nak amik cat kaler apple green dah abih last last amik sakura red... yeahh buleh buat para para sakura dance lam bilik muhahahahha tu kata si crocodile hunter muhahhah lawak arr ciner tu dah arr gataii..

malam pi kuar makan ngan kak ann, ct n kak zuli.. k.ann pinjam keta abg enal.. pastu saje gi jln smpai s.alam pah tu singgah umah kawan siti si bom..
ape yg speacial nye bom..??????
bom dah kurus!!!!!!!!!!! serius setahun dulu masa aku jumpa dia, si bom ni lebih besar dari aku tp sekarang wahhhhhhhh suprise gilerrrrrrrrr kurus beb...


ni Bom Sebelum...

ni Bom selepas.....

memang tekejut giler . lepas jumpa bom live semangat bekobar kobar nak diet heheheh semoga aku ct & kak ann bejaya :D chayokkk!!!!!!! chayok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 Dec 2005: aku semangat bangun awal.. gi carik bekfes dulu.. kul seploh di umah baru.. ari ni keje cat mengecat.. tekial kial nak bukak tong cat tuh... lepas dah siap bancuh ngan air skit mula la mengecat heehehhe sonok lama tak buat.. last aku buat keje cat mengecat ni masa tulun ayah cat umah tah bape thn dulu masa tuh tingkatan bape pun tak hengat dah... aku cat bhgn bawah je tak sampai nak cat dinding yg tinggi. . so bhg tinggi tuh kak zuli yg buat hehehe siap dia paling tinggi n paling ringan.. tgh hari sementara tunggu kak ann beli makanan sempat tido lagi hehehehhe terasa kecik nye bilik tuhhh tak best sungguh.. tah cam ne nak susun katil nanti...

tengah dok mengecat dpt sms .. nengok sender ZUEJAWS.. paler otak aku dah tepikir ape dia nak ckp. bila baca je sah betul "AKUM YATT, CAM MANA KEPUTUSAN KO NAK SAMBUNG BLAJAR??? " sampai ari ni aku tak reply lagi sms dia.. sedih rasanye baca sms dia.. Zue if u read this sorry aku keciwakan ko.. aku dah buat penolakan since 3 days before the registration date

:( :( :( :( :(

sebut pasal cat ni nihhh nak tau tak kat living room tu kaler ape.. oren beb... gila punye oren... nak cat semula tak larat.. dah la tak gaji ongkosnye lagi.. nak tanak terima je la cat kale oren tuh.. kul tiga lebih alhamdulillah selesai ...

tu la keje ujung minggu kami..kalau yg menyambut xmas sibuk beraya kami sibuk mengemas ...

btw merry xmas.. pada sesiapa yg menyambutnye..

nota kaki ayam: hampeh je syam tak mau tulun lasung..

8 comments:

Masy said...

kurusnye kawan yatt tu!!makan sendayu tinggi ke??

psstttt..pas2 laaa resepi kekurusan dia kat akak ek!nk gak!

YatT'S said...

ermm tak kak dia diet je.. kontrol makan kurangkan nasik.. kekadang tak amik nasik lasung..
pah tu jogging ..
kata dia arr :D

ni yatt tgh semangat ni nak diet.. maklum la dah jumpa dia versi gemuk n sekarang versi kuruss....

aishah said...

huhuu tu arr yatt cahikyok2!!!! kita mesti boleh nyer muahahahhaa

Masy said...

sama lee mcm mmber akak dok suggest, mkn yg rebus2 je, jgn makan nasik sgt, klu bole mkn sminggu skali je dah laa..
nk jogging yg maleh sesgt tu..alalalalallalallala..

YatT'S said...

chik: chayokk chayokkkkkkkk

kak masy: tu la memana pung petua diet kurang kan nasik.. tp nak wat cam ne dari kecik smpai besor cam ni dok melantak nasik heheheheh

psstt akak tu nampak lam gambo kecik dah nak diet lagi ker ???

Masy said...

mmg le kecit dek yatt,tp cutting manyak lari lorr..lari2 anak gtu..
pakai suar pon da kene saiz besau2 gtu..uhuhuhuhuhuhu..diriku blom beranak lg..huhuhuhuhuhu..

*lari smbil nanes*

YatT'S said...

huhuhu ala akak yg cam tu pun kata gitu gak.. tak tau la yat ni

uwarghhhhhhhhhhhhhhhhhh :((

Anonymous said...

What a great site http://www.footballequipment4.info/Pressure-washers-from-sky.html dfw automatic gates Ass sexy boobs Levaquin cellulitis Fear and respect video game Ordering accutane online sliding automatic gates American assurance banker company life Coolpix discount nikon digital cameras Cctv security cameras systems gay Videos de pamela anderson con tomy gratis venlafaxine automatic gate closers diy nick scoglio baseball history of rugby football