Tuesday, April 25, 2006

Alhamdulilllah..

aku lulus.......yeahh dah ade lesen memandu!!!!!!!!
alhamdulillah aku dpt Pegawai JPJ yg baik..
dia siap tulun bagi tau lagi ape yg patut..
JPJ: ok masuk gear satu jln terus..
aku dok la buat... aik lepas clutch tak gerak gak keta tuh baru nak tekan minyak..
JPJ: tekan minyak tu skit kang mati enjin kang..
aku pun ikutje lah. alhamdulillah gerak gak keta tuh..
masa dah kat jln raya lambat tul dia bg tau ikut jln mana..
JPJ: Ikut jalan C yer.. biar teksi tuh jln dulu.. tak pe la awak jln terus (sebab masa ni aku dah tekan minyak nak masuk simpang tuh dulu hehehehheh)
lepas kuar simpang tu lalu federal sekejap masa tuh dia ajak aku borak.. aku layan dia nyembang sampai telupa lak kat stereng tuh pegawai tu yg pusing skit ke kiri ..
lepas tu pegawai tu siap tunjuk jalan lagi.. (macam tau tau je aku prektis jln C tu sekali je)
alhamdulillah selamat sampai kat centre SDC tuh.. & lulus test jln raya..
masa tunggu nak test bukit, parking & 3 pointer suspen gile
mana tak nye nengok org lain macam macam ragam
ade yg telebih ke depan, ade yg tak sampai, bunyi enjin ngan break tak yah cakap macam macam bunyi..
paling suspen ade sorang budak ni first trial dia tak lepas so buat lagi sekali tp kali tuh langga tiang penanda n hampir langgar tembok tepi bukit tuh...
tiba giliran aku alhamdulillah sume bejalan lancar.. sekali buat je..
masa nak sign result tu aku amik masa skit nak tulis nama sebab tangan dok menggigil..
smpai kena tegur ngan JPJ kat situ plak..
JPJ: hah apesal
aku:mengigil nanti jap..
JPJ: kalau tak buleh tulis pegang dua2 belah tangan.. (hampeh je kawan dia gelak)
sementara tunggu dia sign result tuh sempat dia kenakan aku
JPJ: Jalan raya dah siap?
aku : dah
JPJ : keje JKR mana??
aku : (blur sekejap) sy tak keja JKR
JPJ: abih tuh tadik awak jawab jalan raya dah siap.......

cisdale sungguh dia kenakan aku plak.. tak pepasal kena gelak lagik.. nasib baik aku dah lulus..
so tuk kak zuli.. cayokk cayokkk ingat R3 .. pembakar semangat tuhhhhh

k tu je nak update....

9 comments:

diane said...

kije JKR mane?

veri da kelaka oke abg JPJ tu..

aishah said...

weii tahniah buat ko hahahhaha aku ni ntah bila nak amik kelas da....muahahahhaha kelas 6 jam tu aku tak gi gi lagi muhahaha

Wirawan Terulung said...

yahooooo...
lepas ni bleh lar YAT bawak Wirawan naik kete pusing2 Shah Alam...:p

Wirawan Terulung said...

muahahahaha...
yihaaaa...
anderrrreee
yibaaaaa...

yat kene bawak 180km sejam...berani tak??? :p

YatT'S said...

DIANE: tul la JPJ tuhhh

Siti: hhuhu pegi cepat amik kelas 6 jam tuhhh

Wiri : buleh no hal ko carik kete sebijik dulu.. . heheheh 180km meter ekk buleh kot hahahah tp jln lurus n tunggu aku abih P dulu hahahahahahahhaha

jarri said...

jom gi jejalan

Masy said...

yahuuuuuuuuuu!!!!
bile nk bwk akak nek kete neh!? ;)

YatT'S said...

jari: jom jalan jalan jalan kaki..heheheh kata jalan hehheheh

kak masy: keretasnya takda arr kak...

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Women pissing in pantis pamela anderson lee nude free http://www.adultnudewebcam.info/Pamelaandersonpicturesfree.html Asian crotches Auto parts for 1988 pontiac Waterbed suppliesnh pamela anderson movie Pornstar free pic