Wednesday, June 14, 2006

Sentuhan bisa Jung-hwan

MAUT: Sepakan lencong Chun-soo (kiri) melepasipertahanan Togo dan menerjah
jaring untuk gol penyamaan Korea Selatan dalam saingan Kumpulan G di Stadium Waldstadion, Frankfurt, malam tadi. Korea menang 2-1
Ledakan lencong Chun-soo runtuhkan semangat Togo yang mendahului 1-0
Berita selanjutnya sila baca dilaman web berita harian
KOmen aku??
Nape tak letak ledakan lencong Chun soo sebgai tajuk article?
Ape ape pun aku puas hati ngan game tu .. akhirnya korea menang.. walaupun penuh debaran..
oh yea gambo di kidnap dari website berita harian :D

11 comments:

ann said...

yatttttttttt.....korea menang gak..at least hilang la frust japan kalah ary tu....oh ahn aku suka kamuuuuu...ah ah ah....luv u

YatT'S said...

huhuh akak nama pun lebih kurang ann & ahn hhehehheheheh

aishah said...

huhuuhuhuhuh yatt ko agak2 la kan kalau kita duk umah flat mesti kene joloj dari bawah muahahhahaha silap2 kene gerudi..muahahhaha...er...jangan salah faham ar muaahhahahahahahhahahahahahhahaha giloz

YatT'S said...

huhuhuhhu ct gilos.. aku tak tau la ade yg salah faham ke tak muhahahah
ayat kena betul beb...kena ketuk arrrr muahahhahahahah

tu kalau main polis sentri kul doblas malam muhahahha

aishah said...

yattt haah jawapan yang ko bagi tu pun kalau ada yang salah faham lain wooooooooooooooooo wakakakakkakakak

YatT'S said...

salah gak ko muahahahha
lantak la owang nak salah paham pun.. asalkan kito pahamm...

psstt ado ko owang baco blog den nih muahahahhahaha

aishah said...

adoo yat adoooooooooooo muahahhahahhaahh

YatT'S said...

biarlah otak mereka2 yg membaca tulisan kito ni tafsir apo yg tercetus di minda mereka sesungguhnyo kito yor paham maksud ehh..
dan owang owang di tempat kejadian muahahahahha

MZ said...

ni apo cito kampung ni? :p

Syikin said...

assalamualaikum..

saya balas kunjungan yatt :)

masa masuk profile tadi terkejut banyak nao blog :)

kat sini pun cerita bola juga :)

YatT'S said...

kampung apo? kampung baru ko