Thursday, July 06, 2006

Bye bye Portugal...

yeahhhhhhhhhhhhhh go FRANCE go....
aku suke portugal tewas...
menangis Cristiano Ronaldo..
padan muka..

biar masa penentuan tempat ke 3/4 nanti
GERMANY plak kalahkan Portugal huhuhu

kat atas tuh gambo blueberry cheesecake yg aku try buat 2 hari lepas.. Bila nengok resepi tu kat blog CHETAM terus nak buat.. alhamdulillah jadik .. tp ade sedikit nak di betulkan hehehe ape ape pun HOUSEMATE aku cakap SEDAPPPPPPPPPP heheheh

siti plak buat chocolate cheesecake .. so ari tuh 2 resepi kita org try ni gambo nye

4 comments:

Amy said...

eeeeee yatt's!!!! nampak cedappp giler blueberyy cheesecake tuhhh...susah tak nak buat?

MZ said...

ermm.. macam sodap lak den nengok an ceklat ciskek tu.. gebus jek mcm org yg buat;)) huhuhuhuhu. apo po pun den nak plian ciskek gak :p

YatT'S said...

Amy
Senang je .. tak yah bakau .. campur bahan bahan putau smpai sebati masuk lam acuan bekukan lam peti sejukk...
resepinye yatt amik dari blog chetam.. :D

zack:
huhuhu chik dah baco lom komen ko ni.. plain ciskek ekk den bg ko plain cheese je lah huhuuhu
bleh mintak si amy tu poskan dari france heheheheh

aishah said...

huhuhuhuhu...yattt gobu memang gobu apo laie,,,,whakakakakkaka
hampeh tul ko z