Tuesday, July 11, 2006

Sabtu...
lepas kerja aku saja nak drive balik umah..
lepas hantar budak praktikal ade plak idea nak pi makan mcD..
adoii.. aku plak yg dok sit driver nih..
nak tanak drive jugak lah menuju ke mcD kota Kemuning..
slow gila aku bawak huuhuh nasib la keta blakang..
tp paling mendebarkan aku kat roundabout
Kebetulan masa tuh kereta banyak..
ade la 2 3 kali kena hon
sebabnye aku slow ..
manataknye dah la gelabah.. so lambat skit tukar gear..
dalam keta tuh aku dok bising..
huh tak nampak ke P tuh..
alhamdulillah lepas gak kat roundabout tuh tanpa mati enjin.. :D
masa balik kat trafic light pesimpangan proton tuh lagi kelakar..
huhuh selambe aku je slow tak perasan lampu dah merah
huuhu sib baik tak kena hon.. mungkin orang perasan P tu kot.. :D
bawak kereta milik orang lain ni tak best skit perasaannye..
tunggu la ade rezeki pakai kereta sendiri baru besh
hehehhehe

Ahad petang..
Emilia sms tanya ade kat umah tak.. aku reply balik..
ehh lambat nye reply..
aku call balik.. bg tau datang la aku ade kat umah..
huhu dah jumpa ape lagi menyembang tak sudah lah..
maklumlah dah lama tak jumpa..
masing masing banyak yg nak diceritakan..
huhuhu
macam macam topik..
ade gak ngumpat acai skit skit hhahahah jgn marah acaii..
jam 8 mlm nanie plak sampai nak amik kek yg dia tempah..
tp dia singgah kejap je.. sebab nak pi dating lepas tuh..
mlm tu gak parent kak ann datang huhu
ni paling besh.. abah kak ann ni ade dusun buah..
tu seronok gileer..
sebab dia org datang bawak nihh















dan nih


















memang besh giler hehhehe
ready tuk masuk mulut



















memang syok giler melantak durian..
sudah nye malam tuh kepanasan...

2 comments:

Scott A. Edwards said...

Dear Friend: What I have done here is decided to give you- inside information-about my business. Normally, I advertise as many businesses as I can, keep the ones that are performing well and discard the rest. Now to save you valuable time and trial and error over and over again, I have added here the very cream of the crop in fast moving companies. Click here: FIND OUT NOW!(Random Rotation Link).

Anonymous said...

Enjoyed a lot! http://www.cialis-online-pharmacy-6.info/pontiactempestlemanspictures.html stopping wellbutrin parts firebird pontiac emblems Body kits auto 1997 pontiac grand am owner's manual The american college for financial planning 2003 expedition ford photo 1991 oldsmobile custom cruiser service manual Saab diesel british columbia