Thursday, December 14, 2006

Hari Keluarga ke 2 : Tn Haji Abdul Ghani



Minggu lepas 9 & 10 Dec 2006, sekali lagi keluarga sebelah mak aku anjurkan Hari Keluarga buat kali ke 2.

Yang aku suke .........

- dpt jumpa hampir semua ahli keluarga sebelah mak aku yang seramai 100 lebih orang. Dari atok, pak sedara, mak sedara, sepupu sepapat & anak2 buah. anak buah yg sulong sudah besar rupenye hehehehehe. maklumlah kalau raya tak sempat nak jumpa sume sebab masing masing balik kg lain2 hari. ade yg dpt anak ade yg dpt cucu... huhu cute miut je sumer...

- Aktiviti sukaneka.. mcm mcm kerenah... paling meriah boling kelapa (spt gambo di atas) n game makin jauh makin sayang.. saper tau ape game ni sila angkat tangan... :D

- Mandi laut... wahhh dah lama aku tak mandi laut... tp tak puas kejap je...

-Sesi photography bestt.. nak tunggu cd.. aku tak bawak camera so tunggu je la cd dari depa hhehehe



Yang tak suke...

- jalan jem pegi dan balik... arghhhhhhh tensiii gila..

- PD banyak sangat trafic light.. smpai banyak tempat aku langgor hahahahahha almaklum la aku konvoi ngan cousin aku kang kena tinggal meraban aku nak carik tempat tinggal tuh coz sorang pun lam keta aku tak tau kami tinggal kat mana huhu. tuh redah je walaupun dah kuning
- Apartment tuh jauh dari pantai.. view tak menarik mengadap jalan.. Lift tahap idup segan mati tak mau.. dah la dok tingkat 6 tak leh plak turun. nasib baik naik buleh.. tp cian arr mak ayah aku kena turun tangga dari tingkat 6 tuh.. Menu makanan tak bape menarik. service totally out.. banyak komplen sungguh huhuhu.. dah la tau pegi je sian organizer.. heheheh

- photographer ade shoot gambo orang yg bukan dari family aku.. hampeh sungguh..


Next suggestion pi langkawi plak huuh requested by my pak ngah.. huhuhu wait n see..

2 comments:

-gurl- said...

best nya...dpt jumpa sedara mara...

YatT'S said...

tuh la gurl time gathering mcm tuh je la dpt jmpa the whole family. kalau tunggu raya pun tak dpt jmpa gak sebab masing cuti tak sama pahtu ade balik umah metua la .. so gath tuh je bleh jmpa sume srentak.