Monday, December 18, 2006

ini la dia..



Ini la 3 biji kek yg menyebabkan aku tido lewat n mengantuk dan mengakibat bontot si itam cacat.

tuk lebih lagi gambo lain sila la jenguk

http:\\myfriendmycakehouse.blogspot.com

6 comments:

Noushy Syah said...

wahhh..yatt's semakin mengancam arr you buat cake tuh..cantiknya!! Rasanya mesti sedap tuh...harganya ikut jenis cake yea yatt's?

YatT'S said...

hehehehh thanks noush ni sume buat sama sama ngan chik. price tuh ikut jenis n satu lagi ikut kepayahan nak membuat decoration nye..

Noushy Syah said...

wooo IC IC..BTW Yatt's corn syrup tu, sama arr syrup made from corn normally kat cini kita mkn pancake top up dgn corn syrup tu..or kalau xde ori syrup made from corn , syrup perasa corn..:)

BTW makin mantap yea Yatt's n chik buat kek nih..bravoo..moga lebih maju jaya my friend!!

YatT'S said...

owhhh kiranye corn syrup tuh sama la ngan corn flavor yer..
okeh okeh nanti bleh try...

sebut pasal pancake.. teringat dulu buat pancake ngan manggo sos hahaha hampeh gila rasa sos tuh.. buang terus

anyway thank u..

Masy said...

errrkk tokleh dok sini lama2, asek telan air lior je huhuhuhuhuhu

YatT'S said...

hahah akak telan jgn tak telan