Friday, December 15, 2006

excident????

jam dah menunjukkan jam 9.20 ...
arrghhh dah lambat gila..
dengan cepat kemas sume barang nak bawak..
so ngan konfidennye aku pun "reverse "
mata dok nenngok "side miror" kanan je..
undur punya undur...
GEDEBUKKKKK!!!!!!!!!! ( lebey kureng la bunyi )
Arghhhhhhhhhhhh tidak.....

:(( sekali lagi dgn jayanye aku telah mencacatkan lagi si Itam...
ni tak citer lagi kat ayah aku ...

tu lah bahana tido lambat....
kepala weng...
otak tak mana pegi..
bunyi reverse sensor pun tak dengar..
akibatnye bontot keta den cacat..
uwarghhhh :((

6 comments:

aishah said...

yoo....weiii sian hang..macam ne hang leh langgar van???teruk ke??sian hang gara2 tido lambat ek...aku ni tgh weng gak..blur2....sebab dari semalam tak tido ...weii depa semua kata sedap kek kita..dr. patimah pun suka sgt kek dia..dia kata cantik..huhuhuhu...aku ngantok weiii ngantok gila ...'
teruk sangat ke?kemek banyak ke/?

YatT'S said...

tak la teruk nampak la ade lekuk skit.. ade gak cat tekupik skit .. aku pun tak tau cam ne sedar sedar dah langgor je.. aku ngantuk sangat kot..

Noushy Syah said...

Biasalah Yatt's..new driver mesti tak sah kalau tak ter xcident..ahakss..sib baik yatt's tak apa2...lagi lama nti lagi mahir insyaallah better.

YatT'S said...

heheh noush sib baik depan umah je kalau la kat jalan raya tak tau la..

nanie said...

heheeh...
cian kt itam...
xpe....
nnt2 klu ade yg kale merah ke ijau ker klabu ker....ko jage la leklok ek.......

YatT'S said...

nanie nak ade biru hijau sume hahahah
si itam pun dah rasa nak pengsan dah.. nak yg lain plak huhuhuh
weii mana gambo kawin si narz nak nengok :D