Friday, January 26, 2007

friendly match netball : metas vs s.k. wangsa jaya

petang tadi ade game netball mcm tajuk kat atas..
memula malas nak pegi ..
tp lepas di ajak ajak si zaza pegi la..
ari zaza satu2nye wakil waja yg main..
patutnye odah sekali tp tak mau plak dia last menet..
aku awal awal dah tolak .. sayang lemak ooooo hahahah
dari kat opis dok ngusik zaza.. abih la zaza kalau dia org lagi tinggi dari ko... hehehhe

smpai kat sana bos metas dah ada.. siap anak2 depa lagi..
masa dia beratur dok salam nampak sama tinggi je kakak2 ngan adik2 tuh..
kami yg jadi pompom girl ni dah sakan dah gelak..

bila game dah start lagi lah..
bila bola kat tangan team metas wisel asik bunyi je..
preettttt halangan dekat
preeetttt gerakan
preeetttt luar kawasan
asik preettt preetttt je..

almaklumlah kakak kakak ni ade yg dah 10-12 thn tak main netball..
yg lawak nye budak budak metas siap search kat internet pasal netball nyer rules
kami yang jadik pom pom girl sakan gelak. penat plak bagi sokongan kat kakak kakak nih..
dengan bos metas sekali dok jadi pompom boy ehh silap coach la dia heheheh

kesudahannye metas score 4 wangsa jaya tah bape belas tah..
sudahnye sume lepas main sakit sakit urat.. mana tak nyer tak warm up ..
budak2 metas okeh lah tak keje esok.. si zaza sian plak.. dah la keje.. maunye slowmotion nak panjat tangga.. hehehe..

k la gud luck kat budak budak sekolah wangsa jaya.. semoga bejaya smpai peringkat wilayah :D

No comments: