Friday, February 16, 2007

bad day

citer 2 hari lepas..

balik keje dpt news tak besh pasal our biznes..
tention tido awal..

pagi : fail parking..
almost telanggor keta sebelah..
ekceli dah kena dah side mirror dia..
tp aku nye yang problem..
nasib baik tak rosak just yg rosok cemin kecik aku letak kat situ je..
gila almost 15 minit baru okeh..

tengah hari:
pegi servis keta..
budget lam 80 ++ mcm dia org kata masa last services..
aleh aleh.. kena 170 ++
arghhh mampush
cash in hand ade 150 je!
tepon member tanya ade atm yang terdekat..
finally ade kt petronas..
mana menapak la dak bulat ni tengah2 panas...
uwargghh lari budget gue bulan nih..


sudah nye nak balik kg sok aku pau adek aku
muahahahahh bagus punya kakak!

GOng Xi Fa Cai to all chinese..
happy holidays..

4 comments:

MZ said...

mcm den kekocik dulu aaaa kono pau mo akak den ;))huhuhuhu

nanie said...

hehehe...
rilex yatt...
bese la fail paking...
kete ko tu montot beso...
takes time gak nk adjust...
jgn tensen2 yer...

p/s: nnt buat kek kawen aku leh? hehehe..........

YatT'S said...

mz: hahhaha nanti den nak pau ko gak buleh takk..

nanie: huhuh tu la... weii ko nak kawen ke? bila weiiiiiiiiiiiiiiii ?

nanie said...

huahuahua...
jadik je aku gtau ko...