Thursday, February 01, 2007

penat travell sari suntuk..

pagi
destinasi : hq office shah alam
misi : hantar document, collect dokumen
progress : completed. tiada masalah.

petang
destinansi : mc D, center point, one utama (spt di beritahu kak su)
misi : collect document
progress :

direction - okeh! cuma a bit konfius bila dah masuk damansara..
tp dpt direction from mr. hasni so smpai one utama.

parking - worst than ever. full. pusing banyak kali basement n roof. finanlly dpt park kat bumbung atas sekali. tuh pun after half hour searching. kaki aku smpai kebas dok tekan clucth. psss ade budak tak smpai nak amik tiket. siap bukak pintu. dah tuh berkaki ayam plak. buat malu je. sape ekk budak tuh hahahahah

call client to confirm appoitment. bg tau dah ade kat one utama. client kata salah tempat aiyarkkk... call mr. hasni confirm balik kat mana centerpoint..
uwarghhhhhhh konfem salah tempat. dptkan direction ke sana. lepas byr parking tanya chinese lady yg tengah tunggu nak parking kt tmpat aku parking tuh direction dari dia.
pasal aku dah lupa direction yg en hasni kasi hehehhe
alhamdulillah senang je nak pegi dari one utama tuh.. tp kena tunggu another 1 hour sebab client tuh baru nak dptkan sign 2 director.

first nampak mr. M nih. i know you are the auditor. i can see it from your face.
hahahah aku ngan zaza gelak. sure dia perasan aku dok observed owang kat mc d tuh.
discuss a few things.. yes!! dpt payment. full payment.. no discount.
mr. M asking for discount. aku selamba je jawab. sorry mr. M i'm not allowed to give discount. hahahah. okeh i know. came so late still want discount hahah kami pun gelak sesama.
but okla. he is a good guy. young & rich. setle hal keje mintak dia bg direction nak balik ..
lepas tuh baru dia teringat yg first kami salah tempat. sume tuh based own ape yg kak su tulis.. apa mau buat misunderstanding.

balik : ikut nkve-msk pechala link- jln kuching-mrr2- batu cave jem ooooo-tmn. melawati :
singgah pi beli stationeries. pas tuh balik office kat w.maju. kul 6 petang gak smpai kat opis. lepas angkut sume barang ke office anta zaza balik. sudahnye smpai umah mcm ari keje biasa. penat gila.

2 comments:

nanie said...

cian ko kene keje....
ko g OU ek...
hehehe
seb baik xjumpe aku tgh deting kt sane....

YatT'S said...

weii lor ko ade kat sana ke...
kalau ku tahu aku carik ko
hehehehhe