Thursday, April 26, 2007

uwarghhh menciknyeee aku...

pagi tadi aku ngan chik semangat la nak gi tempat client ade diskusi..

**thanks pada chik penuh semangat nak temankan aku walaupun tepaksa tipu sunat. dia siap dulu beb.. aku pun pelik memula nye..

so dalam jam 9.00 pagi aku pun betolak menuju ke destinasi di taman bukit maluri kepong..
bebekalan direction dari kawan-kawan aku ikut highway mrr2.. sblm tuh singgah pi isi minyak dulu n chik sempat beli dunkin donut..

sampai area kepong tuh aku konfius gak.. tp based own direction dari kengkawan kak meera dan hadi smpai gak. cuma bila nak cari anzen business park tuh susah gak. tp kata org malu betanya sesat jalan.. so pi la tanya org.. ampeh sume tak tau.. sudahnye aku kacau sorang mekanik nih.. selamba je interupt dia tengah keje.. nak konfemkan ngan client tu aku call masuk voice mail. tp teruskan je alhamdulillah smpai.

smpai sana kena parking kat bumbung.. fuhhh mencabar sungguh..
siti cam biasa cuak skit.. tp aku drive nak tanak kena cool.. fuh akhirnya lega smpai gak kat atas tuh..

smpai sana aku call en taqi inform aku dah smpai.. bg tau dia aku call client tuh tak dpt. dia ckp tak pe nanti dia call n mintak aku pi jenguk opis tuh dulu.
ikutkan appointment kul 10.30 pagi. so aku ngan chik lepak dulu smbil mkn dunkin donut.
tak smpai bape menet en taqi call balik..

"ala yatt sorry..."
"napa"
" client tuh kansel tak jadik datang"
"alahh encek........ sy dah smpai nih"
"tu la sian ko.. aku pun nak gerak gak tadi sib baik tak kuar lagi"
"ala.. cekk penat je sy keluar awal... sy tak kira sy nak claim gak milage"
"claim jgn tak claim"
" rugi je cuti sy.. nak claim gak"
"setengah hari je... aku bg setengah hari je"
"ala cikk... setengah hari je? abih bila nak jmpa client ni balik"
" dia kata ari sabtu"
" ari sabtu petang tak buleh ye encek sy ade hal.. pagi buleh la"
" ok pagi. nanti aku call director tuh balik"
"jangan tak jadik lagi sudah la"
"sebelum keluar ko call dulu"
"ye lah"

tu la.. kisahnye... penat je aku kuar pepagi..
tp kalau ikutkan bos aku yg sorang nih.. sabtu aku tak perlu ke hq..
yeahh...........

sudah nye balik tuh singgah sri gombak.. beli barang kek..

sebelum balik layan mc D dulu.. aku pau chik dulu.. dia dah gaji aku lom lagi.
sempat lagi chik pi beli mainan tuk anak buah dia..
konon nak pujuk tuk dia tak ingatkan mak dia yg kat spital..
yeahh tak lama lagi tika nak dpt adik...

semoga esok kak ana n baby selamat..
takziah jugak buah odah yg baru kehilangan neneknye..

4 comments:

Anonymous said...

oiii huhuhuh aku bangun awal je ko pelik ek muahhahahahahah...

beh jugak kan yatt kita makan dunkin donut kat atas bumbung...pestime tu ...romantik..ekekekkekekkekekkee

MZ said...

oit. makan atas bumbung tak ajak aku :p

YatT'S said...

huhuh siti kalau ngan boifren romentik kot.. ngan ko tak romantik ah muahhahahahha

z.. wat ape ajak ko buang karan je muahhahahh

Anonymous said...

Jom ler try Chicken Chop/Tom Yam/Nasi Padang/Roti Canai kat Restoran Tok Li di No.95 Jln SG 3/1, Taman Sri Gombak. Ala carte start lepas pukul 4pm Thai/Western.

http://tokli.blogspot.com