Thursday, July 05, 2007

....................

seperti mana yg korang maklum dari mesej yg kazen aku tinggalkan kat msjbox n oggix aku last week aku kehilangan seorang dari ahli keluarga aku. Kebetulan along pergi pada 26.6.2007 sebulan sebelum tarikh kelahiran dia 26 Julai akan datang.

Sesungguhnya baru inilah kali pertama aku merasa kehilangan yg teramat sangat. Kepada semua saudara mara, jiran-jiran, kawan2 arwah yang datang menziarah ketika di hospital dan di rumah terima kasih teramat sangat. tak lupa jugak buat semua kengkawan aku yg mengucapkan takziah, terima kasih.

sesungguhnye bila difikirkan balik dia dah tunjukkan tanda2 yang dia akan pergi cuma kami tak tefikirkan perkara tuh. sesungguhnye masa dia memang dah tiba n eksiden ni hanya penyebabnye sahaja. Semoga rohnya diberkati Allah. AL-FATIHAH buat Arwah Alongku NORHISHAM BIN MAHMUD.

6 comments:

MZ said...

al-fatihah buat allahyarham ..

13may said...

al - Fatihah...

Jie said...

al fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat.

Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui akan hikmahnya di pinjamkan dikau sekejap di dunia menjadi teman kepada kita semua. Ampunkan dosa2nya Ya Allah..ampunkan dosa2 kami ini...

YatT'S said...

thanks semua. :)

Reez said...

Sesungguhnya kita harus redha dengan qada' dan qadar Allah SWT... Hanya Dia yang Maha Mengetahui setiap kejadian dan sebagai hambaNya, kita seharusnya sentiasa mempertingkatkan keimanan sebagai bekal dan persiapan menuju alam yang kekal abadi...

Al-Fatihah buat Allahyarham dan takziah dari Reez sekeluarga...

YatT'S said...

thanks reez