Friday, January 11, 2008

sia sia..

Semalam semangat nak attend kelas AIS 360..
sms a few member tanya betul ke ade kelas.. sume kata nak datang..
so petang semalam dalam hujan pun ku redah je la..
memandangkan tak keje kuar awal skit n ikut federal.. siut jem pasal ade excident

around 6pm smpai uitm sunyi sepi..
call ain.. betulke ade kelas awat sunyi sepi je kat sini..
pi solat asar.. elok je on theway ke menara nampak ain..

pi la carik kelas.. ade dah yg menunggu depan lab tuh..
sume dok tetanya2.. maklumlah kat web takde announcement kelas batal..
n ade fakulti lain ade kelas mcm biasa..
menjelang 6.30 ade la separuh dari dak kelas dah smpai...
ade sorang lecturer ni tak jmpa carik student..
kita org tak jmpa lecturer..
after a few minutes
memula si ain blah..
n then ade 2 girl nh...
yg still menunggu sume yg datang datang dari jauh..
wangsa maju, rawang, putrajaya..
smpai kul 7 sume pakat balik...

menyampah tull penah je drive jejauh kelas tak de..
kepada koordinator or pihak sepatutnye please la bg tau awal awal kalau kelas tade..

3 comments:

mama ranggie said...

sabar ajelah...

MZ said...

ko klem je mileage dengan dekan tu. baru dia tau ..

faisal said...

hehehe...sabar yatt ye,hihi..amik je no tel sume lecturer yatt pastu tanye kelas ada ke tak? acai dulu full timepun buat camtu,hehe..sbb rumah luar kampus jauh..malas nak masuk2 kampus,hehe